Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

First Year Analyst to Corporate Finance

Danske Bank

Fuldtidsstilling

Danske Banks Corporate Finance afdeling er i stærk vækst og søger nye kolleger til start senest 1. september 2018. Så kunne du tænke dig at få foden inden for i Investment Banking og samtidig blive en del af Danmarks største finansielle virksomhed, så er din oplagte mulighed her.

Førende Nordisk Corporate Finance Team
Vi er en ledende nordisk investeringsbank med stærke enheder inden for alle dele af Investment Banking. I Corporate Finance rådgiver vi i forbindelse med køb og salg af virksomheder (M&A), samt børsnoteringer og andre kapitalmarkedstransaktioner (ECM). Vi har en førende markedsposition i Danmark og oplever stærk vækst inden for begge områder. Vores klienter spænder fra C20-selskaber og Private Equity fonde til mindre lokale vækstvirksomheder. Senest har vi rådgivet på transaktioner som Nordic Capitals køb af Lagkagehuset samt salg af DONG Energy aktier for Goldman Sachs.

Du får i Corporate Finance 80 dygtige kolleger fordelt på vores kontorer i København, Stockholm, Oslo, Helsinki og London. Vi arbejder i et energisk og resultatorienteret miljø, der konstant stiller høje krav til ekspertise og engagement fra alle i teamet. Vores branche er karakteriseret ved et højt og skiftende tempo, og der forventes en fleksibel indstilling til arbejdstid.

Givende job der vil udvikle dine kompetencer
Fra din første arbejdsdag på vores kontor i centrum af København, vil du få en høj grad af ansvar, der vil vokse, efterhånden som du udvikler dine færdigheder. I dit daglige arbejde får du indsigt i alle aspekter af såvel M&A- som ECM transaktioner på tværs af både sektorer og regioner. Du vil blive ansvarlig for udarbejdelse af materialer og analyser til både pitches og løbende projekter så som værdiansættelsesmodeller, virksomhedsanalyser, sektoranalyser, due diligence, etc., og du vil naturligvis også være en stor del af samspillet med vores kunder.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i et inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med en uformel tone og plads til initiativ samt vægt på faglig og personlig udvikling. Sammen med de øvrige nordiske Corporate Finance analytikere vil du blandt andet deltage i vores skræddersyede træningsprogram, hvor du vil tilegne dig en dybere viden inden for de vigtigste Corporate Finance områder.

Jobbet er din chance for at kickstarte karrieren som en del af en ambitiøs organisation, hvor vi forventer, at du leverer fra dag 1. Du får en stejl læringskurve, der giver dig mulighed for at påtage dig endnu mere ansvar efter de første 12-18 måneder. For at understøtte din udvikling tilbyder vi en række kurser og træningsaktiviteter, networking med de andre junior analytikere samt mulighed for at interagere med ledere og førende eksperter i Corporates & Institutions. Som First-Year Analyst får du muligheden for at arbejde intensivit med de finansielle markeder og lære om en række finansielle instrumenter. Du kan forvente kundekontakt og udfordrende opgaver, lige fra du starter. Efter de første 12 måneder fortsætter vi selvfølgelig med at fokusere på og understøtte dig i din personlige og faglige udvikling.

Passer din profil?
Du er i gang med sidste år af dit  kandidatstudie på cand.merc. (FIR, FSM eller AEF), cand.polit. eller cand.oecon., og du er blandt de allerbedste på din årgang. Du er analytisk anlagt med en særdeles god talforståelse, og du tænker kommercielt og kreativt. Du er erfaren bruger af Microsoft Office, især Excel, og du både taler og skriver flydende dansk og engelsk. Desuden er du en udadvendt person med en selvstartende og dreven mentalitet, og du har lyst og evne til at arbejde i et krævende miljø, hvor kunder og kvalitet er i fokus.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Associate Director Christian Kjærulf på +45 45 12 80 22.


Send ansøgning og CV online senest den 25-01-2018.
Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

25 januar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online