Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Udarbejdelse af Management Surveys i Excel og PowerPoint

Alexander Hughes Denmark ApS

Du vil hurtigt få et dybt og bredt kendskab til virksomhederne og ikke mindst ledelserne i dansk erhvervsliv i studiejobbet som medansvarlig for udarbejdelse af vores Management Surveys. 

Vi er en global top Executive Search virksomhed, der som et led i vores konstante overvågning og analysering af virksomhedernes ledelser udgiver to årlige Surveys. Datagrundlaget er faktuelt, kommer fra Erhvervsstyrelsen, bearbejdes i egenudviklede modeller i Excel og præsenteres i Word og Powerpoint baserede rapporter, der dels distribueres til en stor skare af faste læsere, dels distribueres til og præsenteres i diverse nyhedsmedier.

Du vil passe godt til jobbet og jobbet vil passe godt til dig, hvis du er interesseret i erhvervslivet i både bred og dyb forstand og måske allerede ved en del om det, hvis du er god til og kan lide at formulere dig både skriftligt og mundtligt, hvis du er grundig, struktureret og god til at holde orden. Og ikke mindst, hvis du kan lide og er god til at arbejde i Excel og i PowerPoint. Hvis du i tillæg også er særlig god til engelsk er det et stort plus.

Arbejdstiden vil være 15 timer/uge i gennemsnit med stor fleksibilitet til begge sider.

Alexander Hughes Denmark er det danske datterselskab i en global virksomhed med egne selskaber i ca. 50 lande over hele verden. Trods det engelske navn er virksomheden fransk og har hovedkontor i Paris.

I Danmark er vi syv medarbejdere i kontorer på Kongens Nytorv i København.

Ansøgning: Send en kort motiveret ansøgning og seneste karakterudskrift til mail-adressen: copenhagen@alexanderhughes.com. Emnetekst: "Studiejob - Management Surveys".

Ansøgningsfrist: Søndag, den 14. januar 2018.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Alexander Hughes Denmark ApS

Geografi

København

Ansøgningsfrist

14 januar 2018

Søg jobbet

Evan Tolstoj Hansen