Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Talstærk studentermedarbejder til Finans Danmark

Finans Danmark

Har du lyst til at løse opgaver inden for analyse af bankøkonomi og regulering, danskernes privatøkonomi samt virksomheders rammevilkår? Så er det måske dig, vi søger, som studentermedarbejder i Finans Danmark.

Om jobbet

Som studentermedarbejder i Finans Danmark beskæftiger du dig med aktuelle emner i den finansielle sektor, i den politiske debat og ikke mindst i medierne. Det kan fx være emner som erhvervslivets investeringer og finansieringen heraf, opsparingsmønstre, boligmarkedet eller konsekvensanalyser af politiske forslag med øje for både kunderne, bankerne og samfundet.

Dine arbejdsopgaver varierer, og består bl.a. af at udarbejde forskellige statistikker, præsentationer og input til nyhedsartikler. Du bidrager også til større analyseopgaver på det samfundsøkonomiske og finansielle område - herunder registeranalyser.

Om dig

Du har en generel interesse for samfundet, gode analytiske evner, er udadvendt, initiativrig og god til at sætte dig ind i nye områder og trives i øvrigt med udfordrende opgaver.

Vi forestiller os, at du er stud.polit./oecon. eller læser anden relevant uddannelse. Du har flair for tal og talent for analytisk arbejde og stærke IT-kundskaber. Du er desuden erfaren bruger af Excel. Kendskab til et statistikprogram som fx Stata er en fordel.

Vi tilbyder

 Vi tilbyder et spændende og afvekslende studiejob, hvor du vil få styrket dine analytiske kompetencer og få god praktisk erfaring at supplere din uddannelse med. Du vil indgå i området Regulering og Analyser med i alt 15 engagerede og dygtige kolleger i en organisation med højt fagligt fokus og et godt socialt sammenhold. Du bliver en del af et stærkt team på tre engagerede studentermedarbejdere.

Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 15 timer pr. uge, og der vil blive taget hensyn til undervisning, eksamen mv.

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte en af studenterne i området, Aske Vadstrup eller Christian Holm på 3370 1055 eller seniorkonsulent Solveig Råberg Tingey på 3370 1118.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Send en kort ansøgning, cv samt kopi af dine foreløbige eksamensresultater mærket RA18 til job@fida.dk senest den 21. januar 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om Finans Danmark på www.fida.dk

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit og kapitalforvaltning i Danmark. Vi arbejder for holdbar vækst i hele Danmark, og for vækst i en sektor, der beskæftiger ca. 42.000 medarbejdere med afgørende betydning for Danmarks vækstpotentiale. Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere trives, udvikles og udfordres. Vi kan derfor uden at blinke love engagerede og gode kolleger i et godt fagligt og socialt miljø, hvor alle løfter spændende og udfordrende opgaver, der spiller en afgørende rolle for den finansielle sektor.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Finans Danmark

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

21 januar 2018

Søg jobbet

job@fida.dk