Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Aktiefokus søger en dedikeret studentermedhjælper

Aktiefokus

Aktiefokus er en af de ledende danske nyhedsleverandører til banksektoren, og vi søger en dedikeret studentermedhjælper, som brænder for aktiemarkedet og er topmotiveret til at suge viden til sig.

Aktiefokus er leverandør af finansiel information til det professionelle segment, hvilket indebærer store danske og udenlandske banker, danske mediehuse samt Dansk Aktionærforening. Vi har brug for en studentermedhjælper, som er begyndt på en videregående økonomisk uddannelse. Det kan være bachelor-niveau eller i første år af overbygningen, eksempelvis cand.merc eller cand.polit.

Der er ingen krav om erfaring fra job i den finansielle sektor, men det er vigtigt, at du har interessen for værdipapirer og den finansielle sektor generelt. Vi er indstillet på at bruge tid på at oplære dig, men det er afgørende, at du har motivationen for at udvikle dig.

I jobbet som studentermedhjælper hos Aktiefokus vil din primære opgave bestå i at bidrage med udarbejdelsen af nyhedsdækningen til vores kunder, og derfor er det vigtigt, at du har stærke skrivefærdigheder og trives i et hektisk arbejdsmiljø. Jobbet vil også bestå af diverse ad hoc opgaver, heriblandt indberetning af regnskabs- og nøgletal, som du over tid vil få ansvaret for. Din timeløn er 130 kr. samt en gratis frokostordning.

Er du interesseret i at høre mere om jobbet skal du være velkommen til at ringe eller skrive. Vi ser frem til din ansøgning.


Tue de Neergard

tue@aktiefokus.dk

+45 3025 3363

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Aktiefokus

Geografi

Læderstræde 9, 1201, København K

Ansøgningsfrist

09 februar 2018

Søg jobbet

tue@aktiefokus.dk