Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Erfaren konsulent til DI Byg

Dansk Industri

Fuldtidsstilling

Har du overvejet, hvor meget byggeriet fylder i din hverdag – og ikke mindst for samfundsøkonomien? Kunne du tænke dig at være med til at sætte dit præg på udviklingen af byggeriet i Danmark og være med til at gøre byggeriet til en af de mest produktive og lønsomme brancher i Danmark?

Byggeriet i Danmark står ikke stille for tiden. Der er gang i byggepladserne landet over. Men der er også væsentlig gang i udviklingen af en meget traditionel branche, som står over for en teknologisk brydningstid med nye digitale værktøjer, som er med til at skabe nye samarbejds- og forretningsmodeller i branchen. Det er en udvikling, som rummer et stort potentiale for virksomhederne og branchen, men også samfundet og samfundsøkonomien, som byggeriet udgør en stor del af.

Om os
DI Byg er det ældste af DI’s otte branchefællesskaber, og med DI som udgangspunkt står DI Byg centralt i arbejdet med at sikre gode vilkår for at drive virksomhed i og ud fra Danmark. Vi repræsenterer byggevirksomheder og virksomheder med byggesektoren som et væsentligt marked. Medlemmerne omfatter i alt væsentligt producenter, grossister og forhandlere af byggevarer samt udførende virksomheder.

DI Byg har som sit primære formål at varetage medlemmernes interesser i forhold til myndigheder og andre organisationer med det formål at skabe de bedste vilkår for vækst og byggeri.

Om jobbet
Vi har brug for en ny kollega, som har lyst til at omsætte de mange data i byggesektoren til bl.a. økonomiske analyser af markedet og dermed hjælpe med at identificere og anvise veje til forbedret produktivitet og lønsomhed for DI Bygs medlemmer og øvrige aktører, herunder organisationer, myndigheder og politikere.

I forlængelse heraf er det en opgave at understøtte politikudviklingen inden for en række byggepolitiske områder. Det er væsentligt at sikre, at f.eks. resultaterne af analyserne omsættes i samarbejde med virksomheder, embedsmænd og politikere for at sikre de bedste rammebetingelser for byggeriet.

Opgaverne vil derfor variere mellem analyser og politikudvikling i tæt samarbejde med medlemsvirksomhederne. Hertil er det væsentligt at kunne bidrage til relations-opbygning og interessevaretagelse over for myndigheder m.fl. samt kommunikation til medlemmerne via hjemmesiden, sociale medier og nyhedsbreve. Godt overblik, alsidighed og fleksibilitet er derfor nødvendige egenskaber.

Herudover er der en selvstændig opgave at bistå branchedirektøren i sekretariats-arbejdet med afholdelse af bestyrelsesmøder og bestyrelsesarrangementer for DI Bygs bestyrelse.

Du kan forvente

  • et udfordrende job, hvor der stilles høje krav til faglighed, kreativitet og tempo
  • samarbejde og sparring med dygtige kollegaer
  • stort ansvar og muligheder for at præge jobbet
  • muligheden for at følge egne sager til dørs
  • at være en del af et professionelt miljø i Dansk Industri.

Om dig
Vi forventer, at du

  • har en relevant akademisk uddannelse
  • har gode analytiske evner, herunder god økonomisk forståelse
  • har gode kommunikationsevner både i skrift og tale
  • har erfaring med eller forståelse for interessevaretagelse fra en virksomhed, brancheorganisation, ministerium e.l.

Interesseret?

Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte branchedirektør Elly Kjems Hove, 3377 3575 eller 2949 4500.

Send din ansøgning, CV og fuldt eksamensbevis via ansøgningslinket senest 16. januar. Vi gennemfører samtaler fra 19. til 31. januar. Forventet tiltrædelse 1. marts.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri

Geografi

København

Ansøgningsfrist

16 januar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online