Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Procurement

ATEA A/S

Har du ambitioner om at arbejde med professionelt indkøb efter endt uddannelse? - så har du chancen for at blive en del af Ateas Procurement afdeling og arbejde 10-15 timer om ugen på et spændende studiejob med relevante og udfordrende opgaver.

Få succes som Studentermedhjælper i Procurement hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur

Atea Procurement afdeling består af Category Management, Sourcing og Master Data Management. Du bidrager med din store energi og faglige viden fra dine studier med at optimere vores processer samt deltager i, at vores opgaver bliver løst effektivt.

Dine primære opgaver

  • Du deltager i forskellige optimeringsprojekter, hvor din opgave bliver at indsamle og analyse data og fremkomme relevante løsningsforslag
  • Du deltager endvidere i driften i Sourcing og løser konkrete Procurement opgaver

Om dig

Vi forventer at du:

  • Er udadvendt og trives med en bred berøringsflade i organisationen, herunder med vores Shared Service Center i Letland
  • Tør at tage ansvar og får tingene gjort til tiden
  • Har lyst til at sætte dig ind i vores forretning, således at du får dyb forståelse for vores opgaver og formål
  • Er struktureret og har gode analytiske evner

Din baggrund

  • Du er 3. års bachelor studerende eller i gang med din master på en relevante uddannelse, hvor du vil specialisere dig inden for Procurement, Supply Chain Management eller lignende, f.eks. fra DTU eller CBS
  • Du har gode analytiske evner og er superbruger i Excel
  • Du har solidt kendskab til resten af Office pakken
  • Det er en fordel, hvis du har arbejdet med ERP og Business Intelligence. Vi sørger for den nødvendige oplæring i Navision og Qlikview.

Vi forventer, at du kan arbejde 10-15 timer om ugen inden for vores kontortid 8:30 16:30.

Vi vil være fleksible i forhold til din uddannelse og eksamensperioder.

Der vil være mulighed for at benytte Atea som case ved din bachelor/kandidat-opgave.

Vil du bygge Danmark med it?

For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét. 

Vi håber, du vil være med?

Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt.

Ansættelsessted: Ballerup.

Kontakt og ansøgning: Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager, Procurement Per Søgaard på tlf. 3078 1563.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning med CV senest den 1. februar 2018. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sammen gør vi Danmark til digital verdensmester
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur gør vi det nemt for vores kunder. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

ATEA A/S

Geografi

Ballerup

Ansøgningsfrist

02 februar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online