Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Fixed Income Sales

Danske Bank

Er du en ambitiøs studerende med interesse i de finansielle markeder? Og kunne du tænke dig et udfordrende studiejob, der giver et unikt indblik i og erfaring med dagligdagen på et til tider hektisk trading floor?

Som vores nye studentermedhjælper får du til opgave at assistere vores sales team, som sælger obligationer og finansielle derivater til bankens største kunder. Du indgår i et team, hvor akkuratesse og præcision er afgørende for succes, og det er vigtigt, at du finder dig godt tilpas med at have faste arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Dine opgaver
I tæt samarbejde med sales får du et stort ansvar for administrative opgaver som:

  • trade booking og udregning af Profit and Loss på en bred pallette af produkter (herunder Interest rate swaps, Cross currency swaps m.m. i nordiske valutaer samt EUR):
  • udregning af diverse rerates af swaps (no risk)
  • Værdiansættelse af finansielle derivater
  • Booking af handler mod bankens største kunder

Du bliver en del af Fixed Income Sales Copenhagen's Admin gruppe, som arbejder tæt sammen med Fixed Income Sales. De har det daglige salgsansvar i forbindelse med handel med de største danske samt internationale kunder, inden for renteswaps, covered bonds(realkredit), swaptions, vol/CPI samt cross currency swaps m.m. i flere forskellige valutaer bl.a. EUR, USD, SEK og NOK.

Admin gruppens opgave er at assistere sales i at booke/bogføre handler, samt lave diverse udregninger efter handlerne er indgået. Sales gruppen - som du vil være i tæt samarbejde med – er et dynamisk team bestående af personer i alderen 25-54 år.

Din profil
Du er formentlig i gang med en sidste år på bacheloren eller starten på kandidaten inden for økonomi, finansiering, eller lignende og interesserer dig for de finansielle markeder. Hvis du gennem dine studier allerede har opbygget viden om rentederivater, f.eks. fra KU/CBS faget ”Fixed Income Derivatives”, er det stort plus.

Det er afgørende, at du har flair for tal og er lærenem og detaljeorienteret. Stillingen er på 20 timer om ugen, gerne med hele arbejdsdage ad gangen, og vi udviser selvfølgelig stor fleksibilitet i eksamensperioder. Vi ser gerne, at du kan starte så hurtigt som muligt.

Kontakt:
Frederik Bronér, Senior Sales , Institutional Fixed income sales, 33 34 18 34,
Rune Davidsen, First Year Analyst, Institutional Fixed income sales, 33 64 87 38
Ann-Christina, Senior Middle Office Specialist, 33 12 81 28


Send application and CV no later than 23.01.2018.
Danske Bank is a strong Nordic universal bank with an international network. Our vision is to be recognised as the most trusted financial partner. Danske Bank is headquartered in Copenhagen, Denmark and has 18,000 employees across 16 countries.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

23 januar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online