Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Bliv AML Advisor eller AML Specialist i Business Banking DK

Danske Bank

Samspillet mellem dybdegående analyse og en god og værdiskabende kundedialog er to af flere elementer, der er højt på dagsordenen i Danske Bank Business Banking AML team, hvor vi udfører Ongoing Due Diligence på bankens erhvervskunder.

Sammen med resten af Danske Bank vil vi være nr. 1 på kundetilfredshed, gennem blandt andet ekspertise, integritet og samarbejde.

Teamet og din dagligdag
Vi er et hastigt voksende team på for tiden 60 medarbejdere, der alle arbejder for at sikre, at banken ikke benyttes til hvidvask og andre former for finansiel kriminalitet. Dette gør vi ved kontinuerligt at sikre, at vi har det fornødne kendskab til vores erhvervskunders aktiviteter og brug af bankens produkter og serviceydelser - altid i tæt samarbejde med den kundeansvarlige og andre interessenter i kundeteamet.

Du skal formå at balancere mellem dybdegående analyse og højt tempo, have øje for den vigtige detalje og kunne arbejde analytisk og metodisk med kundedata.

Kunderne skal føle sig trygge, genkendte og anerkendte undervejs i Due Diligence processen, og du skal i dialogen med kunden kunne spotte yderligere forretningsmuligheder med udgangspunkt i virksomhedens behov, samt henvise til relevante rådgivere.

Da vi er et relativt nyt team, får du også et medansvar for at opbygge såvel en faglig som en social kultur. Vi har masser af god energi, en fri omgangstone og rigtig meget viden indenfor AML-området. Vi spiller hinanden stærke, og derfor får du en vigtig opgave i at dele din viden og erfaringer med kollegaer i teamet.

Uddannelse eller relevant erhvervserfaring
Vi er et meget bredt funderet team, bestående af erfarne erhvervsrådgivere og specialister, såvel som nyuddannede akademikere.

Det er en forudsætning, at du har en videregående finansiel uddannelse, og det er en fordel, hvis du har erfaring med AML arbejdet og er vant til kundedialog. Vigtigst af alt er, at du brænder for at sikre samspil mellem effektivitet og kvalitet samt at give den bedste kundeoplevelse.

Arbejdsplads
Arbejdspladsen er beliggende i Høje Taastrup, og der er tale om et fuldtidsjob med fleksibilitet i forhold til arbejdstiderne.

Har du spørgsmål til jobbet?
Så er du meget velkommen til at kontakte leder i AML teamet Morten Rubin på 51 31 86 01.

Vi ansætter løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.


Send ansøgning og CV online senest den 28-02-2018.
Danske Bank er en stærk nordisk universalbank med et internationalt netværk. Vores vision er at blive anerkendt som den mest betroede finansielle partner. Danske Bank har hovedsæde i København og har 18.000 medarbejdere fordelt på 16 lande.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Bank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

28 februar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online