Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper søges til Uddannelse & Studerende,

Roskilde Universitet

Vi søger 1 studentermedhjælper 12 timer ugentlig til understøttelse af studieadministrationen i Uddannelse & Studerende.

Opgaver:
Kunne du tænke dig at få et indblik i studieadministrationen på et universitet, og kan du lide at have mange bolde i luften, så er det dig, vi søger. I det daglige vil du understøtte en enhed på ca. 20 medarbejdere, hvor dit arbejde vil være præget af stor varietet i opgavernes karakter, og din funktion vil bl.a. være at assistere i forhold til de opgaver, der er i løbet af et studieadministrativt årshjul.

I forbindelse med en administrativ organisationsændring på RUC i efteråret 2016, er studieadministrationen på RUC blevet samlet i én afdeling i RUC administration. Afdelingen hedder; Uddannelse & Studerende og består af 6 enheder. Det har betydet en samling af størstedelen af de studieadministrative funktioner i RUC Administration. De 6 enheder i Uddannelse & Studerende samarbejder på tværs om at sætte den studerende i centrum. Stillingen er placeret i enheden; Uddannelsesplanlægning & Studieadministration IKH/ISE.

Vi forventer, at du har følgende faglige profil:

 • Gerne i gang med en relevant uddannelse
 • Erfaring fra uddannelsessektoren, eller en stor lyst til at få et indblik i uddannelsesad-ministration
 • Kendskab til studieadministrative systemer såsom STADS og Digital eksamen

Vi lægger vægt på at du:
 • Evner at prioritere mellem mange opgaver med faste og varierende deadlines
 • Kan skabe og bevare overblik i en hektisk hverdag med høj grad af kompleksitet
 • Er initiativrig, holdspiller

Vi tilbyder
 • Et udfordrende arbejde med mulighed for såvel faglig som personlig udvikling
 • Godt kollegaskab og engagerede kolleger, som prioriterer et godt socialt miljø og en uhøjtidelig omgangstone.

I Uddannelse & Studerende lægger vi vægt på et godt samarbejde, kvalitet i arbejdet og plads til både idéer, holdninger og humor. Uddannelse & Studerende arbejder tæt med den øvrige RUC administration samt institutter, uddannelser og fag på RUC.

Mere information:
Hvis du har spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte koordinator: Berit Rosengaard Grønbech på mail: berola@ruc.dk eller pr. tlf. 46742839.

Ansættelse:
Du bliver ansat i henhold til aftalen mellem Finansministeriet og HK/stat. Det er en forudsætning, at du er aktivt studerende ved en højere læreanstalt eller ved en mellemlang videregående uddannelse. Arbejdstiden er gennemsnitlig 12 timer om ugen og kan tilrettelægges fleksibelt under hensyn til din undervisning og eksamener. Vi ser gerne, at du kan tiltræde snarest.

Gå ind på RUCs hjemmeside under Ledige stillinger. Klik på stillingen og klik derefter på knappen Søg stilling her.

Ansøgningen skal indeholde
 • Motiveret ansøgning
 • CV
 • Dokumentation for uddannelse.

Ansøgningsfristen er 24. januar 2018.
Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivne samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.
Roskilde Universitet

Roskilde Universitet er sat i verden for at udfordre de akademiske traditioner og eksperimenterer med nye måder at skabe og tilegne sig viden på. Vi dyrker projekt- og problemorienteret tilgang til vidensudvikling, fordi man opnår de mest relevante resultater ved at læse virkelige problemer i fællesskab med andre. Vi dyrker tværfagligheden, fordi ingen væsentlige problemer kan løses ud fra ét fagligt synspunkt. Og vi dyrker åbenheden, fordi vi tror på, at inddragelse og vidensdeling er en forudsætning for den frie tanke, demokrati, tolerance og vækst.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Roskilde Universitet

Geografi

Roskilde

Ansøgningsfrist

24 januar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online