Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælp til Transportanalyse i Vejdirektoratet

Transportanalyse

Vejdirektoratets afdeling for Transportanalyse søger en studentermedhjælp til bistand med dataanalyser, arbejde med trafikmodeller og mikrosimulering.
 
Dine opgaver:  
Du vil komme til at arbejde med analyser af tælle og gps data fra Vejdirektoratets systemer, definition af scenarier og gennemførelse af analyser med landstrafikmodellen, samt kontrol af mikrosimuleringsmodeller baseret på Vissim.  
 
Du vil være en del af afdelingen for Transportanalyse der bistår Vejdirektoratets øvrige afdelinger med modelberegninger, samfundsøkonomiske og trafikale analyser. Vores opgaver varierer i indhold og kompleksitet og god formidling af resultaterne er altid i fokus.  
 
Din profil:  
Du drives af at skabe fremtidens infrastruktur og sikre, at mennesker og gods kommer nemt og sikkert frem. Du er formentligt ingeniørstuderende med godt kendskab til trafikdata, trafikmodeller, samfundsøkonomi og mikrosimulering af trafikafvikling baseret på Vissim. Du er god til at samarbejde og har lyst til at indgå i løsningen af afdelingens mangfoldige opgaver.  
 
Du arbejder med Vejdirektoratets kernefaglighed inden for Vej & trafik, og du har dit faglige fokus på fx at planlægge, anlægge, drive eller udvikle nogle af landets største infrastrukturprojekter.  
 
Om os:  
Afdelingen Transportanalyse er en del af Vejdirektoratets Planlægningsdivision, der arbejder med den overordnede planlægning for vejprojekter. Transportanalyse har ca. 18 medarbejdere.  
 
Dine løn- og ansættelsesvilkår:  
Din arbejdstid er ca. 15 timer om ugen, og du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.  
 
Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Transportanalyse, hvor du ansættes i Planlægning og Analyse (PA) på adressen Havnegade 27, 1058 København K.  
 
Læs mere:  
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på http://www.vejdirektoratet.dk.    
 
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Andreas Egense på tlf.nr. 25754570 og/eller e-mail aneg@vd.dk.  
 
Er du interesseret?  
Send din ansøgning senest onsdag den 24. januar 2018.  
 
Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside http://www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Transportanalyse

Geografi

København

Ansøgningsfrist

24 januar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online