Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student med stor interesse for forskning og uddannelse

Dansk Industri

Vil du være med til at udarbejde analyser, samt bistå med at kommunikere DI's synspunkter inden for bl.a. forskning, innovation og uddannelse i medier og politisk? Dansk Industris afdeling for Forskning, Uddannelse og Mangfoldighed søger en student til et afvekslende og udfordrende studenterjob.

Vi står for DI's politiske interessevaretagelse i forhold til uddannelse fra folkeskole over gymnasier til de videregående uddannelser, forskning, innovation, design og mangfoldighed.

Vi lægger stor vægt på, at vores arbejde er underbygget af stærk faglighed og robuste argumenter. Som student skal du være skarp og have forståelse for tal og statistik. Du skal bl.a. stå for udarbejdelsen af analyser samt research på nøgletal og rammevilkår i og uden for Danmark.

Vi forventer

 • Du studerer statskundskab, økonomi, sociologi eller et lignende studie, og at du har gode metodiske og analytiske evner.

 • Du har læst et par år, men har stadig noget tid tilbage på studiet.

 • Du er grundig, har sans for detaljer, og kan formidle budskaber såvel skriftligt som mundtligt.

 • Du har erfaring med at arbejde med kvantitative datakilder gerne i Excel og er desuden i stand til at sætte ord på data og grafer, således disse gøres forståelige til eksternt brug, herunder presse, publikationer og DI's samarbejde med diverse eksterne parter.

 • Du udviser selvstændigt initiativ i forhold til dine arbejdsopgaver og påtager dig ansvar for kvaliteten i de opgaver, du løser.

 • Du interesserer dig for forskning og innovation og/eller uddannelsesområdet og det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med emnerne gerne i et lignende studiejob eller praktikophold, men det er ikke et krav.

Du studerer statskundskab, økonomi, sociologi eller et lignende studie, og at du har gode metodiske og analytiske evner.

Du har læst et par år, men har stadig noget tid tilbage på studiet.

Du er grundig, har sans for detaljer, og kan formidle budskaber såvel skriftligt som mundtligt.

Du har erfaring med at arbejde med kvantitative datakilder gerne i Excel og er desuden i stand til at sætte ord på data og grafer, således disse gøres forståelige til eksternt brug, herunder presse, publikationer og DI's samarbejde med diverse eksterne parter.

Du udviser selvstændigt initiativ i forhold til dine arbejdsopgaver og påtager dig ansvar for kvaliteten i de opgaver, du løser.

Du interesserer dig for forskning og innovation og/eller uddannelsesområdet og det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med emnerne gerne i et lignende studiejob eller praktikophold, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

 • Du vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingens konsulenter og tre andre studenter.

 • Vi kan tilbyde dig en praktisk vinkel på teorierne fra studiet og en mulighed for at bruge de samfundsvidenskabelige metoder, som du har lært.

 • Du vil få meget varierende arbejdsopgaver og indblik i, hvordan det er at arbejde i en politisk interesseorganisation.

 • Vi sidder i et åbent kontormiljø i Industriens Hus på Rådhuspladsen.

 • Vi har en uformel omgangstone, hvor høj faglighed, gensidig sparring og samarbejde er i højsædet.

 • Vi gør meget ud af god vejledning og oplæring.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingens konsulenter og tre andre studenter.

Vi kan tilbyde dig en praktisk vinkel på teorierne fra studiet og en mulighed for at bruge de samfundsvidenskabelige metoder, som du har lært.

Du vil få meget varierende arbejdsopgaver og indblik i, hvordan det er at arbejde i en politisk interesseorganisation.

Vi sidder i et åbent kontormiljø i Industriens Hus på Rådhuspladsen.

Vi har en uformel omgangstone, hvor høj faglighed, gensidig sparring og samarbejde er i højsædet.

Vi gør meget ud af god vejledning og oplæring.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er normeret til 15 timer pr. uge, men arbejdstiden tilrettelægges fleksibelt under hensyntagen til din undervisning, eksamensperioder mv.

Tiltrædelse
Den 1. marts 2018 eller snarest derefter.

Kontakt
Du kan få yderligere oplysninger om jobbet hos chefkonsulent Anders Hoff på 5121 8032, ahof@di.dk

Ansøgning
Send din ansøgning online hurtigst muligt via ansøgningslinket og senest mandag den 19. februar.

Vi forventer at holde samtaler i slutningen af uge 8. Bemærk, at vi ikke modtager ansøgninger pr. mail eller brev.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri

Geografi

København V

Ansøgningsfrist

19 februar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online