Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Vil du være praktikant på Dansk Industris kontor i Bruxelles?

Dansk Industri

Europæisk politik spiller en stor rolle for danske virksomheder og dansk konkurrenceevne. Dansk Industri (DI) har derfor gennem mange år prioriteret arbejdet med at påvirke lovgivningen i Bruxelles.

Som praktikant på DI’s kontor i Bruxelles vil du få et direkte indblik i, hvordan vi varetager erhvervslivets interesser nationalt og internationalt. Du vil komme til at arbejde selvstændigt med aktuelle problemstillinger og vil derigennem få stor indsigt i EU-arbejdet og den politiske interessevaretagelse.

DI’s kontor i Bruxelles er knudepunkt og brobygger mellem vores kolleger i København, DI’s medlemsvirksomheder og beslutningstagere samt søsterorganisationer i Bruxelles.

Praktikperioden løber over 6 måneder. Vi søger netop nu praktikanter til perioden medio august 2018 til ultimo januar 2019.

Dine opgaver
Du vil i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere komme til at beskæftige dig med mange forskellige opgaver. Det drejer sig blandt andet om analyser, mødeforberedelse, deltagelse i møder, informationsovervågning og -søgning, planlægning og afvikling af events, oplæg for besøgende samt opgaver knyttet til kontorets løbende drift.

Vi forventer, at du

 • interesserer dig for danske virksomheders vilkår
 • er stud.jur., stud.polit./oecon., stud.scient.pol. eller lignende på minimum 7. semester
 • har et solidt teoretisk kendskab til EU-forhold og tørster efter praktisk erfaring med EU-arbejde
 • taler og skriver engelsk flydende – kendskab til tysk eller fransk vil være en fordel
 • har studierelevant erhvervserfaring
 • magter både analyse og formidling
 • er indstillet på at løse både politiske og driftsmæssige opgaver
 • er social, engageret, fleksibel og trives med at arbejde under pres
 • er god til at skabe kontakter og har en veludviklet indlevelsesevne
 • er en erfaren it-bruger.

Du kan forvente

 • mange udfordrende opgaver i et spændende miljø i Bruxelles
 • solidt indblik i EU’s beslutningsproces
 • kendskab til en lang række politikområder af central betydning for danske virksomheder.
 • erfaring med at samarbejde i et internationalt miljø
 • et godt og sjovt arbejdsklima med engagerede og dygtige kollegaer i en professionel organisation
 • gode muligheder for personlig udvikling
 • økonomisk kompensation under opholdet.

Er du interesseret?
Vi søger to praktikanter til perioden medio august 2018 til ultimo januar 2019. Hvis du er interesseret, så send en ansøgning senest den 18. februar 2018. Samtaler forventes afholdt den 1. marts 2018. Send din ansøgning, CV og relevante bilag online via di.dk/job.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos seniorchefkonsulent Sidsel Dyrholm Holst på sdy@di.dk eller +32 487585 141. 

Send ansøgning

Vi hjælper Danmark med at vinde 
Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark. 

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte. 

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov. 

Vi tror på viden 
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig. 

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden. 
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen. 

Læs mere om DI: di.dk/job 

Bemærk 
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet. 

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk. 

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri

Geografi

København

Ansøgningsfrist

18 februar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online