Junioranalytiker til private equity

Maj Invest

Maj Invest-gruppen, som bl.a. omfatter Maj Invest Equity, søger studerende til at assistere vores investeringsteam med finansielle og strategiske opgaver for Maj Invest Equityfondene og deres porteføljevirksomheder.

Stillingen og primære arbejdsopgaver    
Du skal assistere vores investeringsteam med at udarbejde analyser og præsentationer i forbindelse med nye investeringer samt udvikling af eksisterende porteføljeselskaber. Du vil indgå i et meget kompetent og dedikeret team med erfaring fra flere førende corporate finance- og konsulenthuse.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:    

  • Udarbejdelse af finansielle analyser, værdiansættelser og præsentationer af mulige investeringer
  • Udarbejdelse af markedsanalyser til vurdering af nye investeringer og udvikling af porteføljeselskaber
  • Udarbejdelse af diverse præsentationer til internt samt eksternt brug
  • Bistå investeringsteamet i due diligence-processer

Du skal forvente at arbejde ca. 15 - 20 timer om ugen, men med fleksibilitet i eksamensperioder.

Profil    

  • Du er en ambitiøs økonomistuderende på sidste år af din bachelor med et karakterniveau helt i top
  • Du forventer at læse cand.merc. (FIR, FSM, AEF eller lign.) eller en universitetsuddannelse med vægt på finansiering, regnskab og strategi (eks. cand.polit.)
  • Du har en stærk kommerciel indsigt, og du kan forstå, hvad der skaber værdi og udfordringer i en virksomhed
  • Du er struktureret og grundig, har gode analytiske evner, er i stand til at sætte dig ind i nye, komplekse problemstillinger samt kommunikere dine konklusioner tydeligt og konkret
  • Du har god erfaring med at arbejde i Excel og Powerpoint
  • Vi lægger stor vægt på, at du har en vindende personlighed, selvstændighed og kan lide at arbejde sammen med andre mennesker

Vi tilbyder   
Vi tilbyder et udfordrende og lærerigt job, hvor du vil få indgående kendskab til, hvordan kapitalfonde arbejder og skaber værdi. I jobbet vil der være rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Arbejdsmiljøet er dynamisk og fokuseret på kvalitet i alle sammenhænge.

Ansøgning   
Ansøgning og relevante eksamenspapirer bedes snarest muligt sendt pr. e-mail til Investment Manager Jakob Traumer på jtr@majinvest.com.
Du bedes lægge vægt på, hvorfor du ønsker en karriere inden for private equity og i Maj Invest Equity.

Hvis du har generelle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jakob Traumer på tlf. 21 13 03 62, eller Partner Per Høholt på tlf. 33 38 73 41 eller mail peh@majinvest.com.

Ansøgningsfristen er den 9. februar 2018, men vi indkalder løbende til samtale og anbefaler derfor ansøgere at søge hurtigst muligt.
 

Maj Invest-koncernen blev etableret i maj 2005 og er en finansiel koncern med hovedforretningsområderne asset management og private equity samt det nyetablerede forretningsområde Maj Bank. Vi er en uformel organisation med ca. 100 ansatte. Maj Invest Equity består af 17 engagerede medarbejdere i investeringsteamet med en bred erfaring fra virksomheder, kapitalfonde, corporate finance- og konsulenthuse. Maj Invest Equity har til dato investeret i mere end 80 virksomheder og forvalter en samlet kapital på ca. 4,9 mia. kr. Maj Invest Equity investerer i danske virksomheder med en omsætning i niveauet 200 1.000 mio. kr.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Maj Invest

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

24 februar 2018

Søg jobbet

jtr@majinvest.com