Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til salg og rådgivning inden for Dansk Industris faglige netværk

Dansk Industri

Netværk er en højt prioriteret medlemsservice blandt DI’s medlemsvirksomheder. DI ønsker at være sine medlemmernes foretrukne netværksudbyder. I vores bestræbelser på at imødekomme medlemsvirksomhedernes efterspørgsel efter en bred palette af kompetente netværksgrupper, søger vi en selvstændig studentermedhjælper med et stort overblik og drive.

Om jobbet: Din arbejdsopgave består i at tilbyde DI’s mange medlemsvirksomheder relevante netværksmuligheder inden for forskellige fagområder. Profilerne, du skal i dialog med, finder du til dels selv via databaser og lignende, hvorefter du opretter dem i CRM systemet. Dialogen med de potentielle netværksmedlemmer foregår over telefonen.

I samarbejde med dine kollegaer sikre du, at DI’s netværksgrupper er udbytterige for vores medlemmer. Dette gøres gennem grundig research og behovsafdækning, så du sørger for at medlemmerne bliver matchet med den rigtige netværksgruppe. Du vil have et tæt samarbejde med netværksgruppernes mødeledere, så de har de bedste forudsætninger for at holde udbytterige netværksmøder.

Jobbet er normeret til 15 timer om ugen, som tilrettelægges fleksibelt ift. dit studie.

Vi bor i det lækre, nye Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. 

Om dig Du er god til at have samtaler, interesserer dig for dansk erhvervsliv og motiveres af højt tempo, konkrete mål og at skabe resultater. Måske har du erfaring med salg over telefonen af komplekse produkter.

Andre kendetegn kunne være:

  • Trives med faste rammer
  • Struktureret
  • Detaljeorienteret
  • Velformuleret og abstrakt så du midt i en samtale kan ændre spor og se nye muligheder
  • Professionel og faglig stolt

Om os: Netværksteamet er et dynamisk og spændende team bestående af fem konsulenter og tre studenter. Vi er en del af DI’s afdeling for Ledelsesudvikling og Produktivitet, der udbyder netværk, kurser og konferencer til DI’s medlemsvirksomheder. 

Interesseret? Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte fagleder Thomas Høgh Henriksen på 2383 9613.

Du sender din motiverede ansøgning og CV via ansøgningslinket.  Ansættelses start er 1. marts 2018 eller snarest herefter.  Samtaler afholdes løbende.

Send ansøgning

Vi hjælper Danmark med at vinde

Som medarbejder i DI er du en del af Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation. I DI har vi en klar mission om, at danske virksomheder skal vinde. For når virksomheder i Danmark vinder, så vinder hele Danmark.

I DI arbejder du sammen med omkring 550 kollegaer og vores mange eksterne samarbejdspartnere for at skabe de bedste vilkår for DI’s medlemmer – både i Danmark og internationalt. Du er med til at sikre, at vores virksomheders interesser er højt på dagsordenen hos politikere, myndigheder og andre institutioner. Og at virksomhederne får den bedste rådgivning, vejledning og støtte.

Vi værner om vores troværdighed, for den er afgørende for, at vi kan varetage vores medlemmers interesser. DI har en stærk stemme, og du vil opleve, at der bliver lyttet, når vi repræsenterer DI rundt omkring i hele landet – ligesom du selv skal kunne lytte til vores medlemmer for at forstå deres behov.

Vi tror på viden
I DI er du omgivet af dygtige kollegaer. Vi har dyb respekt for viden, og vi tror på, at et højt fagligt niveau er helt afgørende for at nå vores mål. Derfor støtter vi dine muligheder for hele tiden at blive dygtigere og udvikle dig.

Vi giver dig de bedste rammer for, at du kan udfolde og udvikle dine evner. Det sker blandt andet ved at du har indflydelse på egne arbejdsopgaver og ved at støtte en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden.
I Industriens Hus har du en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter lige fra konferencer til udstillinger – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen.

Læs mere om DI: di.dk/job

Bemærk
Vi sender altid en kvittering, når vi har modtaget din ansøgning, og vi sørger altid for, at alle ansøgere har hørt fra os, når en rekrutteringssag er afsluttet.

Vi har desværre på det seneste oplevet, at mails sendt fra os er opfanget i ansøgerens spamfilter. Vi beder dig derfor tjekke dér, hvis du undrer dig over, at du ikke har hørt fra os. Du kan alternativt skrive til os på job@di.dk.

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du søger job i DI, uanset hvor langt du når i processen.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Industri

Geografi

København

Ansøgningsfrist

15 februar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online