Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Driftskoordinering i Nykredit Direkte®, København

Nykredit

Student med ambitioner og drive søges til Driftskoordinering i Nykredit Direkte® - kunne det være dig?

Vær med til at sikre succesfuld driftsstyring og -optimering
Vil du være med til at gøre en forskel inden for driftsstyring og optimering? - så har vi jobbet til dig.

Som student i Driftskoordinering vil du få relevant erfaring med videreudvikling af eksisterende løsninger, samt ansvar for at udvikle nye støtteværktøjer og applikationer til statistik og drift. Du vil ligeledes få mulighed for at lære den forretningsmæssige side af IT.

Faglig stærk med god forretningsforståelse
- dét er lige dig, og samtidigt er du positiv, engageret og drives af at gøre en forskel og skabe værdi. Din hverdag bliver at vedligeholde og udvikle forretningsområdets systemlandskab.

Vi forestiller os, at du har et par år tilbage af dit studie. Du har erfaring med SQL, C#, Java og er god til at forstå og ændre eksisterende opbygning af programmer. Du er en god kommunikator og forstår at videreformidle svært tilgængeligt stof på en forståelig måde. Du er forandringsparat og god til at håndtere mange forskelligartede opgaver på én gang.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af afdelingen Driftskoordinering i Nykredit Direkte®, som er en operationel partner for hele Nykredit Direkte®. Væsentligste formål for afdelingen er at optimere og koordinere den daglige drift i Nykredit Direkte® samt sikre rettidige, operationelle analyser og systemunderstøttelse til brug for både ledere og medarbejdere.

Er du interesseret?
Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Mette-Line Chemnitz, 30 16 06 83 eller seniorspecialist Thomas Kjellin Jeppsson, 44 55 97 06.

Ansøgningsfrist: 20. februar 2018


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

20 februar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online