Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonom med interesse for finansielle produkter

Danmarks Nationalbank

Fuldtidsstilling

Danmarks Nationalbank arbejder for at sikre Danmark en robust økonomi. Vil du som en del af den opgave medvirke til, at it-forvaltningen af valutareserven sker bedst muligt?

Jobbet

er i Bank og Marked, hvor vi arbejder med Nationalbankens egne bankforretninger som led i udførelsen af penge- og valutapolitikken, herunder forvaltningen af valutareserven og den indenlandske portefølje på i alt omkring 500 mia. kr. Endvidere arbejder vi som bank for penge- og realkreditinstitutter, staten og andre kunder. I disse år arbejder vi med tilpasning og udskiftning af Nationalbankens portefølje- og centralbanksystemer til de absolut bedste indenfor området.

Efter en grundig introduktion til vores forretning og it-systemer, skal du primært arbejde med den forretningsmæssige del af udviklingen og vedligeholdelsen af systemerne, fx når nye finansielle instrumenter tages i brug. Du kommer til at arbejde tæt sammen med resten af teamet, som består af økonomer og IT-programmører.

Vi tilbyder

et udfordrende job, som Business Analyst, der giver mulighed for at få praktisk erfaring med finansielle produkter, herunder obligationer, aktier, futures, fx, rente- og valutaswaps og forretningsprocesser på tværs af front-, middle- og backoffice.

Jobbet indebærer mange kontaktflader og et tæt samarbejde på tværs af forretningsområder med fokus på høj faglighed og effektive arbejdsprocesser. Du får gode muligheder for udvikling, både fagligt og personligt gennem tilrettelæggelse af arbejdsopgaver, det faglige miljø og uddannelse.

Du bliver en del af et ungt team præget af en uformel omgangstone. Er du nyuddannet, bliver du en del af bankens Central Banking Economist Programme, som er et fagligt og socialt netværk på tværs af banken.

Din profil

Du er kandidat med økonomfaglig baggrund med kendskab til og interesse for finansielle produkter. Du er nyuddannet eller har nogle få års erfaring. Du er kompetent, nysgerrig og har lyst til at arbejde med den forretningsmæssige anvendelse af avancerede it-systemer. Du kommunikerer klart og præcist i skrift og tale på både dansk og engelsk. Du er samarbejdsorienteret, og kan også tage selvstændigt ansvar.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Banking Jesper Mærsk, tlf. 3363 6902 (jma@nationalbanken.dk). Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte HR Partner Jens Erik Larsen, tlf. 3363 6502 eller jel@nationalbanken.dk.

Ansøgning

Ansøg med CV og relevante eksamenspapirer senest onsdag 28. februar 2018.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danmarks Nationalbank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

28 februar 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online