Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til KL’s kontor for Børn og Folkeskole

KL - Kommunernes Landsforening

Interesserer du dig for kommunalpolitik, folkeskolen og dagtilbud, så er det måske noget for dig at blive student hos os?

Vi søger en faglig stærk og kommunalt interesseret student til at understøtte arbejdet på hele børne- og ungeområdet i de danske kommuner, særligt omkring dagtilbud og folkeskolen.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi har ansvaret for KL’s børne- og skolepolitik. Som student i kontoret får du indblik i det arbejde, kommunerne laver i forhold til dagtilbud og folkeskole, samt hvordan KL som interesseorganisation varetager kommunernes interesser. Du vil samtidig få et indblik i den omskiftelige hverdag, der er i en politisk organisation med tæt kobling til både stat og kommuner. Det sker både gennem projekter, som KL udfører sammen med kommuner, ministerier og de faglige organisationer samt gennem arrangementer, som kontoret afholder.

Dine primære arbejdsopgaver

Du indgår i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere og løser opgaver på tværs af kontoret, hvor dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Planlægge og afvikle større arrangementer
 • Koordinere samarbejde på tværs og i netværk 
 • Opdatere og udarbejde nyhedsartikler til vores hjemmeside
 • Indsamle og bearbejde data, viden og erfaringer fra kommunerne på børne- og skoleområdet i forhold til konferencer, udspil, oplæg, m.m.
 • Samt opgaver af praktisk og administrativ karakter.

De mangeartede opgaver gør, at du har mulighed for at udvikle en bred vifte af kompetencer gennem din opgaveløsning. Samtidig er kontoret rumligt og sætter en værdi i nye og innovative input, hvilket betyder, at det er muligt at byde ind med egne interesser og idéer inden for området.

Hvem er du?
 • Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående samfundsfaglig eller humanistisk uddannelse og har gerne minimum 2 år tilbage af dit studie
 • Du arbejder systematisk og struktureret og kan bevare overblikket, også når der er flere opgaver i en travl hverdag
 • Du kan hurtigt omstille dig og har lyst til at lære nyt
 • Du er god til at indgå i et socialt fællesskab og kan samarbejde i din opgaveløsning
 • Du hjælper gerne dine kollegaer, hvor ingen opgaver er for små 
 • Du er god til at overholde deadlines
 • Du har gode skriftlige kompetencer, og er god til at formulere dig klart og tydeligt 
 • Det kan endvidere være en fordel, hvis du har kendskab til og interesse for dagtilbuds- og skoleområdet
Hvem er vi?

I kontoret for Børn og Folkeskole er vi ca. 20 medarbejdere, der på forskellig vis arbejder for at understøtte kommunernes arbejde på hele børn- og ungeområdet. Du vil komme til at indgå i en social og åben arbejdsplads, hvor der er plads til alle, faglig sparring og samarbejde vægtes højt, når vi i fællesskab løser opgaverne.

KL har et stort studenternetværk med mere end 50 studenter i KL, hvor du har mulighed for både at socialisere og netværke.

Det praktiske

Stillingen er på 15 timer om ugen, men vi udviser naturligvis fleksibilitet, så arbejdet planlægges med hensyn til dine studier inkl. eksamener mv.

Ansøgningsfristen er søndag d. 18. marts 2018 kl. 23:59. Samtaler forventes afholdt torsdag d. 22. marts 2018. Ansættelse med start så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Helle Steiness Olsen, chefkonsulent, på 3370 3889, hso@kl.dk eller Karoline Grønbæk Hansen, student, på 33703365, kagh@kl.dk.

Klik her for at sende ansøgning.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

KL - Kommunernes Landsforening

Geografi

København

Ansøgningsfrist

18 marts 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online