Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Forskningsgruppe ved Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi søger HK studerende

Københavns Universitet (KU)Ved Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi, Københavns Universitet søges en HK studentermedhjælper primært inden for økonomi. Der kan også forekomme diverse administrative arbejdsopgaver. Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2018 eller snarest muligt derefter. Arbejdstiden er som udgangspunkt 10 timer pr. uge. 

Du vil i samarbejde med en AC-fuldmægtig bidrage til varetagelsen af økonomi- og administrative opgaver, der er relatereret til den daglige drift af forskningsgruppen, Strømgaard Lab. 

Kort om os  

Institut for Lægemiddeldesign og Farmakologi er et institut under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, der forsker i udvikling af nye lægemidler, samt bidrager til forskningsbaseret undervisning på fakultetets uddannelser inden for farmaceut- og lægemiddelvidenskab. Strømgaard Lab er en del af Center for Biopharmaceuticals og er en forskningsgruppe, der arbejder med udvikling af nye ligander, som kan modulere farmaceutisk relevante proteiner.   

Dine opgaver 

Som HK studentermedhjælper i Strømgaard lab vil dine arbejdsopgaver blandt andet bestå af hjælp til: 

 • Håndtering af rejser samt udgiftsudlæg i RejsUd 
 • Håndtering af fejlposteringer 
 • Afstemning af kontoudtog  
 • Gennemgang af diverse lister 
 • Håndtering af forespørgsler fra gruppens forskere 
 • Diverse kopiering- og arkiveringsopgaver  
 • Ad hoc administrative opgaver relateret til EU projektet PDZnet  

Dine kvalifikationer 

 • Kendskab til Office-pakken, særligt Excel  
 • Flair for IT og anvendelsen af IT- systemer 
 • Kendskab til regnskab 
 • God til at formulere dig på skrift og i tale på dansk og engelsk  
 • En struktureret og systematisk arbejdsform 

Ansættelsesforhold 

Stillingen er en varig stilling med ansættelse den 1. april 2018 eller snarest derefter. Arbejdstiden er som udgangspunkt 10 timer pr. uge, men kan variere alt efter særlige perioder. 

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftalen for Kontorfunktionærer i statens tjeneste. Timelønnen til studerende er kr. 121,21 (1. december 2017-niveau). 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse og er aktivt studerende.  

Du skal være opmærksom på, at din ansættelse ophører uden yderligere varsel ved ophør af din indskrivning som studerende. 

Yderligere oplysninger 

Hvis du vil vide mere om stillingen inden du søger, er du velkommen til at kontakte Professor Kristian Strømgaard på e-mail: kristian.stromgaard@sund.ku.dk.   

Du kan læse mere om instituttet her: http://ilf.ku.dk/

Sådan søger du stillingen 

Har du kompetencerne og er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse, elektronisk via jobsiden på Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN” nederst i opslaget).  

Din ansøgning skal være os i hænde senest torsdag den 15. marts 2018. 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 12. 

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Københavns Universitet præger aktivt sin samtid gennem fremragende forskning, uddannelse og samarbejde. KU hører til de højest rangerende universiteter i Europa og er Danmarks ældste universitet, grundlagt 1479. I dag omfatter KU 39.000 studerende og 10.000 ansatte tilknyttet seks fakulteter: humaniora, jura, natur- og biovidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og teologi. Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Københavns Universitet (KU)

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

15 marts 2018

Søg jobbet

Søg stillingen online https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1307&ProjectId=146876&DepartmentId=19005&MediaId=4638&SkipAdvertisement=true