Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper med flair for tal

Metroselskabet og Hovedsstadens Letbane

Kunne du tænke dig at bidrage til at udvikle og forbedre den kollektive trafik i hovedstadsområdet? Og kan du lide at arbejde analytisk med passagertal og indtægter, samtidig med at du har kendskab til databehandling og indsamling? Så er denne stilling måske noget for dig.

Bliv en del af et fagligt stærkt team
Vi er et team på 8 personer, med et stærkt fagligt udgangspunkt. Vores primære baggrund er samfundsvidenskabelig eller økonomisk. Vi sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet, men lægger også stor vægt på, at have det sjovt på arbejdet.

Vi samarbejder med DSB og Movia om fastsættelse af takster og deling af indtægterne i den kollektive trafik i hovedstaden. I den forbindelse udarbejder vi forskellige statistikker, analyser og rapporter.

Vi bistår også Metroselskabets ejere (Staten, Københavns og Frederiksberg Kommuner) med analyser af mulige nye baner i hovedstadsområdet. Det omfatter bl.a. passagerprognoser, opgørelse af økonomiske og samfundsøkonomiske konsekvenser samt analyser og beskrivelser af andre forhold, der er relevante for beslutningsgrundlaget.

Arbejdsopgaver
Som studentermedhjælper i Analyser og Passagerøkonomi kommer du primært til at bistå den passagertælleansvarlige i kvalitetssikring af Metroselskabets automatiske tællesystem. Derudover vil du løbende skulle bistå i forhold til andre opgaver relateret til analyser og passagerøkonomi.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Dataindsamling og informationssøgning

  • Databehandling

  • Udarbejdelse af rapporter, notater og præsentationer

  • Ad hoc opgaver

Dataindsamling og informationssøgning

Databehandling

Udarbejdelse af rapporter, notater og præsentationer

Ad hoc opgaver

Analytisk med solidt kendskab til databehandling og statistiske analyser

Vi forventer at du:

  • Studerer til cand.polit., cand.oecon., cand.merc., cand.scient.pol. eller lignende og er minimum 2 år inde i din uddannelse

  • Har solidt kendskab til databehandling og statistiske analyser

  • Er god til at formidle dig skriftligt

  • Er vant til at arbejde med Excel, Word og PowerPoint

  • Arbejder selvstændigt med opgaverne

  • Er detaljeorienteret

Studerer til cand.polit., cand.oecon., cand.merc., cand.scient.pol. eller lignende og er minimum 2 år inde i din uddannelse

Har solidt kendskab til databehandling og statistiske analyser

Er god til at formidle dig skriftligt

Er vant til at arbejde med Excel, Word og PowerPoint

Arbejder selvstændigt med opgaverne

Er detaljeorienteret

Arbejdstiden er ca. 15 timer pr. uge i gennemsnit, og den kan tilrettelægges fleksibelt efter dit studie og eksamensperioder. Tiltrædelse d. 1. maj 2018.

Bliv en del af en faglig stærk og engageret enhed
Vi tilbyder dig et spændende og lærerigt studiejob i en højprofileret organisation, der har ansvaret for at drive metroen og bygge de nye metro- og letbanelinjer i hovedstadsområdet. Du får dygtige kollegaer med en stærk faglighed og får mange samarbejdspartnere internt og eksternt.

Kontaktoplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomisk chefkonsulent Uffe Nielsen på +45 7242 4880.

Ansøgning
Send din ansøgning sammen med en udskrift af dine karakterer via linket senest den 31. marts 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 15 eller 16.

Bemærk: Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Send din ansøgning via linket.

Om Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Vi sørger for, at mere end 1 million passagerer kan køre med metroen hver uge, og vi bygger flere end 50 metro- og letbanestationer, der skaber nye forbindelser og muligheder i Hovedstaden.

Vi er 300 engagerede medarbejdere og ca. 500 rådgivere, der arbejder i et internationalt miljø med højt kvalificerede specialister fra ind- og udland. Vi har det overordnede ansvar for driften af metroen og for at anlægge nye metrolinjer og den kommende letbane i alle faser fra udvikling, projektering, udbud samt anlæg og drift

Metroselskabet er ejet af Staten, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune, mens Hovedstadens Letbane er ejet af 11 omegnskommuner samt Staten og Region Hovedstaden.

Læs mere på m.dk og dinletbane.dk

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Metroselskabet og Hovedsstadens Letbane

Geografi

København S

Ansøgningsfrist

31 marts 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online