Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Praktikplads med fokus på borgere på kanten af arbejdsmarkedet

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Interesserer du dig for beskæftigelsespolitik? Vil du indgå i et projektteam, der hver dag arbejder med at opbygge viden og videreudvikle beskæftigelsesindsatsen for borgere på kanten af arbejdsmarkedet – i tæt samarbejde med både forskere og kommunale praktikere? Så har vi en spændende praktikplads i Kontoret for Arbejdsmarkedsfastholdelse. 

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  

I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.  

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.  

Du kan læse mere om os på www.star.dk 

Bliv vores nye praktikant  

I Kontoret for Arbejdsmarkedsfastholdelse udvikler vi viden og policy om ledige på kanten af arbejdsmarkedet. Vi udvikler reformudspil og implementerer indsatser og policy rettet mod en bred gruppe af borgere på kanten af arbejdsmarkedet herunder kontanthjælpsmodtagere, uddannelseshjælpsmodtagere, sygedagpengemodtagere og borgere i fleksjob, ressourceforløb og revalidering.  

Du skal være drevet af ønsket om at hjælpe mennesker på kanten til at komme ind på arbejdsmarkedet, og du skal kunne sætte dig ind i de ofte sammensatte og komplekse problemstillinger, som skal løses i den forbindelse.  

Du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige typer af opgaver. Der kan fx være tale om politisk betjening af ministeren, planlægning og opfølgning på projekter, ideudvikling, dataarbejde og evaluering. Vi sammensætter dine konkrete opgaver ud fra dine interesser og faglige profil.  

Vi tilbyder bl.a.:  

  • mulighed for at bygge bro mellem teori, metode og praksis – og gøre en forskel for de udsatte  
  • en stejl læringskurve hvor vi hele tiden har fokus på progression i læring og opgaver  
  • tæt opfølgning med din egen mentor  
  • et ungt og fagligt stærkt miljø med fredagsbarer, udflugter og en uformel omgangstone.  

Vi forestiller os, at du:  

  • er kandidatstuderende på en relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse f.eks. stud.scient.soc., stud.scient.pol., stud.mag. eller lignende.  
  • formulerer dig klart på skrift  
  • har politisk tæft  
  • kan arbejde grundigt og selvstændig  
  • har gode samarbejdsevner.  

Praktikvilkår  

Praktikpladsen er ulønnet, og arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge i gennemsnit. Arbejdstiden planlægges således, at der tages hensyn til den parallelle praktikopgaveskrivning.  

Praktikperioden forventes at starte d. 1. februar 2019 og slutte d. 30. juni 2019, men med mulighed for tilpasning til dit studie.  

Du vil i praktikperioden få tilknyttet en praktikvejleder i kontoret. Praktikvejlederen tilrettelægger praktikperioden med henblik på at give dig erfaring med et bredt udvalg af arbejdsopgaver, som en færdig kandidat kunne tænkes at udføre.  

Spørgsmål og ansøgning  

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Paw Hansen i Kontoret for Arbejdsmarkedsfastholdelse på tlf. nr. 7221 7440 eller paha@star.dk.   

Har du spørgsmål til praktikvilkårene, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Michelle Mønster Petersen i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf. nr. 7220 5279.  

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  

Send din ansøgning elektronisk via linket nedenfor. Vi skal have din ansøgning, cv og karakterudskrift senest søndag den 21. oktober 2018. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Geografi

København

Ansøgningsfrist

21 oktober 2018

Søg jobbet

Søg jobbet online