800.000 kr. til SAMF - hvad skal de bruges til?

Ditlev Vang Wildt

KU’s bestyrelse har besluttet at bruge 5 mio. på at forbedre studiemiljøet på KU. Puljen er fordelt på fakulteter, hvilket betyder at SAMF har fået 800.000 - men hvad skal pengene bruges på?

SAMF-Rådet og Studiemiljøudvalget vil i den forbindelse gerne høre de studerende, hvad der vil forbedre deres studiemiljø. Hvad kunne forbedre din hverdag og dit studieliv på CSS og hvordan gør vi det gamle Kommunehospital til KU’s bedste campus?

Mandag d. 18/2 kl. 17:15 i Kommunen afholdes stormøde for alle studerende, som har lyst til at give deres mening til kende. Jo flere ideer og stemmer, jo mere kan det fysiske og psykiske studiemiljø løftes. Alle studerende er velkomne; ingen ideer er for store eller for små, og man er også meget velkommen til at komme uden den gyldne idé, men for at deltage i diskussionen/brainstorming på allerede eksisterende ideer. Så gå ikke glip af muligheden for at få direkte indflydelse den største økonomiske satsning på studiemiljøet på KU.

Frem til mødet er det muligt at spinde sine ideer både her på Altlandetlige.dk i kommentarboksen og i dette forumindlæg, såvel som på denne Facebookgruppe.

Der er indtil videre kommet forslag om markante forbedringer af læsepladserne på CSS, et ønske om et træningscenter (som på andre universiteter) og Altandetlige.dk's egen Thomas Motzfeldt har med stor tanke på studiemiljøet foreslået en PlayStation og Fifa til Chr. Hansen Auditoriet. 


Tags: #studiet  #studiemiljø  #SAMF 

2 kommentarer


Jonas S

Jonas S @ d. 15. februar 2013 #1

> 800.000 kr. til SAMF - hvad skal de bruges til?
Til at fjerne stolperne der er placeret midt i lokalet.


Patrick Kofod Mogensen

Patrick Kofod Mogensen @ d. 15. februar 2013 #2

På Facebook-gruppen er det angivet, at søjlerne ikke må fjernes, da bygningerne er fredede.


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om