Cafelitten søger ny bestyrer

Cafelitten - Polit Cafe

Vores alle sammens Cafelitten er på udkig efter en ny daglig bestyrer

Har du mod på Polit-studiets sjoveste studiejob?

Politsstudiets studentercafe, Cafelitten, sørger ny bestyrer med tiltrædelse snarest muligt. Jobbet som Cafelitten bestyrer er alsidigt, udfordrende og socialt. Først og fremmest har du ansvar for at Cafelitten kører - Arbejdsopgaverne er mange og meget variende, men er bl.a. at sørge for at bestille varer hjem, have tjek på lagrene, sørger for personalets skemaer, afholde personalemøder, stå for at planlægge og afholde arrangementer for Økonomisk Institut (både gymnasiebesøgsordninger samt seminarer), og ikke mindst at holde styr på Cafelittens daglig regnskab samt at aflægge en årlig årsrapport, hvor årets bedrifter samt årsregnskab fremgår.

Jobbet er som udgangspunkt 15 timer om ugen med meget fleksible arbejdstider og mulighed for både flere og færre timer efter behov samt helt fri under eksamensperioder. Du planlægger selv præcis hvornår du vil arbejde - hvis det passer dig bedre at lægge dine timer i weekenden eller om aftenen, er det uden problemer muligt. Det eneste tidspunktet, du kan være er nød til at arbejde, er i tilfælde af sygdom hos personalet hvis der ikke er andre, der har mulighed for at afløse bag baren i Cafelitten. Der er desuden mulighed for nogle almindelige timer 'bag disken', hvis du har lyst til det.

Vi forventer du er polit studerende, udadvendt, initiativrig og ikke mindst ikke bange for at tage fat. Det er vigtigt, at kan holde overblikket, når der er mange bolde i luften samt har et ønske om at gøre noget godt for Cafelitten - for som bestyrer er man med til at udvikle Cafelitten og er med til planlægge nye initiativer i samarbejde med Økonomisk Institut. Desuden skal du gerne kunne se dig selv i jobbet i noget tid.

Hvis du vil vide mere, så kontakt endelig nuværende bestyrer Line Plantener på cafelitten@econ.ku.dk. Din ansøgning skal være sendt til cafelitten@econ.ku.dk senest d. 29.01.11.

P.S. Hold desuden øje med yderligere jobopslag i Cafelitten, da vi også kommer til at søge alm. Cafelit-crew i starten af semesteret.

Tags: #job  #Cafelitten  #studieliv 

Faktaboks

Ansøgningsfrist d. 29.01.11

6 kommentarer


Gæst

Breinbjerg (gæst) @ d. 18. januar 2011 #1

This message is approved by Cafelittens bestyrelse...


Gæst

Interesseret anonym (gæst) @ d. 18. januar 2011 #2

hvad er der sket med cafelinen?


Gæst

Nordal (gæst) @ d. 19. januar 2011 #3

Skulle man måske påpege hvordan Cafélitten´s bestyrer, på linie med Peter Birch, Hans Jørgen-Whitta, Hjorten og Mogens skriver sig ind i den polit'ske historiebog og bliver et sandt koryfæ?
Der synes måske samtidig at være et sammenfald med tabet af de tidligere ´Litten-bosser:
Nynne røg til Ughana
Signe røg til Uganda
Line røg til UM.
Man bliver jo headhuntet ud af den stilling!


Gæst

M Pedersen (bestyrelses medlem) (gæst) @ d. 19. januar 2011 #4

So true!


Gæst

Baarsøe (gæst) @ d. 20. januar 2011 #5

Jeg gør det sgu! Jeg tager den!


Gæst

Mark (gæst) @ d. 23. januar 2011 #6

Likes Baarsøe kommentar


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks

Ansøgningsfrist d. 29.01.11

Du vil måske også synes om