CSS holder farverig årsfest

Altandetlige.dk - Polit Portal

CSS årsfest kommer i år til at have farvetema. Meningen er at hver studieretning skal møde op i deres egen farve - men der er rod i farvene, nogen har glemt Polit!

I år bliver festen for de forskellige samfundsvidenskabelige studier på CSS afholdt den 28. april fra kl. 19.00. Det er samme weekend som RUKO's weekend seminar, men hvis du ikke er med her, er der god mulighed for en festlig lørdag alligevel.

Festen er farvernes tegn så alle kommer påklædt i tøj så man kan kende de forskellige studieretninger fra hinanden.

De farverne er i følge arrangørerne fordelt således:

  • Sociologi: Grøn
  • Psykologi: Sort
  • Statskundskab: Rød
  • Folkesundhedsvidenskab: Gul
  • Sagsbehandlerne: Lilla
  • Antropologi: Blå

Hvert studies farve vil gå igen i baren, på drinkskortene og i de festlige drinks. Barerne vil ligge i Kommunen og i Den Hemmelige Kantine.

Billetter til farvefesten vil kunne købes i Kommunen mellem d. 23. og 25. april i tidsrummet 10-14 til 50 kr. Det er muligt at købe billetter til højst 5 venner, der ikke studerer på CSS. Det er altså muligt at medbringe venner der ikke normalt er en del af CSS.

Weekendseminaret samme weekend er måske grunden til, at der ikke er nogen dresscode for polit. Ligesom der heller ikke er nogen farve til de venner der ikke normalt har deres gang på CSS. Arrangørende siger at polit ikke har en farve grundet weekend seminaret, men at vi er velkomne alligevel. Altandetlige foreslår at politterne møder op i hvidt.

Se mere og tilmeld dig her

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger