Jean Tirole har fået Nobelprisen i økonomi.
Jean Tirole har fået Nobelprisen i økonomi. Den er..
Nobelprisen i økonomi - for 40 år siden
“We must look at the price system as such a mechanism for communicating information if we want to understand its real function..."

KØS - (rigtig) JULEØL OG LIVE-MUSIK


Goutham Jørgen Surendran
Af Goutham Jørgen Surendran og og Kommunal Øl-Service
17 nov. 2011 09:33 - i kategorien Studiet - #Kommunal Øl-Service  #studieliv 

KØS starter juleølsalget allerede på fredag d. 19.11. Det skal fejres med manér og har derfor KØS hyret hel to bands til formålet. Så skal du have slukket tørsten inden Politrevy, varme op inden Polit-fredagsbar eller helt tredje, så kom forbi KØS;)

Kommunal Øl-Service - i folkemunde blot KØS - giver dig hver fredag eftermiddag fra 14.30 til 18.00 muligheden for at nyde den netop startede weekend i godt selskab og med gode, billige specialøl fra mindre københavnske bryggerier.

Der er altid et bredt udvalg af specialøl - alt lige fra frugtøl og hvede til kulsorte chilistouts, men det er også stedet hvor du kan nyde en klassisk amerikansk pilsner, hvis du bare vil have en håndbajer med et twist.

Nu på fredag bliver det dog endnu vildere. Der bliver for første gang i år solgt juleøl, og det skal selvfølgelig fejres med pladeaktuel livemusik fra de to upcoming københavnerbands "One eyed Mule" og "Folkeklubben". Og selvom du måske tænker, at det allerede nu burde være bedre end man kunne ønske sig, så skal det også lige nævnes, at der er Belgian Tripel på fad og masser af kærlighed til dig fra os i baren.

KØS fra KØS

1 kommentar

Malene (gæst) @ d. 22. november 2011 #1
Gæst
Bjarke fra KØS er en flot fyr!
Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger

Faktaboks


Kommunal Øl-Service

Hver fredag 14:30-18:30

Bygning 12, Kommunen, CSS

 

Følg os på Facebook

Be there, or be thirsty!