KØS - (rigtig) JULEØL OG LIVE-MUSIK

Goutham Jørgen Surendran

KØS starter juleølsalget allerede på fredag d. 19.11. Det skal fejres med manér og har derfor KØS hyret hel to bands til formålet. Så skal du have slukket tørsten inden Politrevy, varme op inden Polit-fredagsbar eller helt tredje, så kom forbi KØS;)

Kommunal Øl-Service - i folkemunde blot KØS - giver dig hver fredag eftermiddag fra 14.30 til 18.00 muligheden for at nyde den netop startede weekend i godt selskab og med gode, billige specialøl fra mindre københavnske bryggerier.

Der er altid et bredt udvalg af specialøl - alt lige fra frugtøl og hvede til kulsorte chilistouts, men det er også stedet hvor du kan nyde en klassisk amerikansk pilsner, hvis du bare vil have en håndbajer med et twist.

Nu på fredag bliver det dog endnu vildere. Der bliver for første gang i år solgt juleøl, og det skal selvfølgelig fejres med pladeaktuel livemusik fra de to upcoming københavnerbands "One eyed Mule" og "Folkeklubben". Og selvom du måske tænker, at det allerede nu burde være bedre end man kunne ønske sig, så skal det også lige nævnes, at der er Belgian Tripel på fad og masser af kærlighed til dig fra os i baren.

KØS fra KØS

Tags: #Kommunal Øl-Service  #studieliv 

Faktaboks

Kommunal Øl-Service

Hver fredag 14:30-18:30

Bygning 12, Kommunen, CSS

 

Følg os på Facebook

Be there, or be thirsty! 


1 kommentar


Gæst

Malene (gæst) @ d. 22. november 2011 #1

Bjarke fra KØS er en flot fyr!


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks

Kommunal Øl-Service

Hver fredag 14:30-18:30

Bygning 12, Kommunen, CSS

 

Følg os på Facebook

Be there, or be thirsty! 


Du vil måske også synes om