Deltag i Talent Day 2016

Altandetlige.dk - Polit Portal

Vil du have et job, hvor økonomisk teori og modeller kombineres med teamwork, korte deadlines og fokus på formidling? Og er du blandt de dygtigste på din årgang? Så er Copenhagen Economics noget for dig.

Copenhagen Economics inviterer til den årlige Talent Day, hvor du som økonomistuderende kan få et indblik i livet som konsulent hos Nordens førende økonomiske konsulenthus.

På Talent Day møder du nogle af de dygtigste økonomistuderende fra Europa – og får chancen for at vise, hvorfor du skal stå først for, når Copenhagen Economics rekrutterer nye konsulenter. På dagen vil du blive udfordret på din økonomiske viden samt intuition og samtidig få et indtryk af, hvordan det er at arbejde som samfundsøkonomisk konsulent.

Som studerende deltog Holger Vandel Rasmussen sidste år i Copenhagen Economics’ Talent Day, og han er efterfølgende blevet ansat som konsulent. Her er hans oplevelser med Talent Day:

Hvorfor skal man deltage i Talent Day?
Man skal først og fremmest deltage fordi, det er den bedste måde at lære mere om Copenhagen Economics som arbejdsplads. Da jeg deltog sidste år, var jeg positivt overrasket over, hvor dybdegående et indtryk vi fik af projekterne og virksomheds-”ånden”. Nogle gange kan karriereevents efterlade deltagerne med flere spørgsmål, end de kom med, men til Talent Day forholdt det sig helt omvendt.

Derudover skal man deltage fordi, det er en fin dag med god stemning og spændende cases.

Hvordan er det at arbejde i Copenhagen Economics?
Det er farverigt med stor variation på tværs af kolleger og arbejdsopgaver. Selvom vi er et mindre konsulenthus, har vi mange nationaliteter – alt fra jyder til italienere. Derudover spænder husets arbejdsopgaver bredt, så imens jeg arbejder på et projekt om potentielt ulovlig statsstøtte, sidder mine sidemænd og -kvinder dybt begravet i projekter om f.eks. minedrift i Grønland, telespektrum-auktioner og postøkonomi. 

Eftersom du er omringet af økonomer, er du sikker på at blive udfordret på din faglighed hver dag. Derudover er der et stort fokus på formidlingen af projekterne. Læringskurven er stejl for en nyuddannet økonom fra polit-studiet, hvor formidling ikke altid har haft højeste prioritet.

Hvad er det bedste ved jobbet?
Kollegerne og holdånden. Det er enormt givende at arbejde i et miljø, der er kompetitivt, men hvor vi samtidig alle arbejder for det samme mål. 

Hvordan bruger du studiet i dit arbejde?
Jeg arbejder specifikt med konkurrencesager, hvor redskaber og tankegange fra Mikroøkonomi-fagene på bachelor-delen og tilvalgsfag som Industrial Organization er til stor hjælp.

Hvorfor Copenhagen Economics frem for andre konsulenthuse?
Jeg kan ikke udtale mig om forholdene hos andre konsulenthuse. Men hvis du ikke kan få nok af økonomer og økonomers tilgang til ”real life” problemstillinger, og du gerne vil arbejde et sted, hvor der er plads til højt humør og bordfodbold i frokostpausen, er Copenhagen Economics bestemt et godt bud.

Talent Day bliver afholdt 24. november i København. Hvis du kommer langvejs fra får du kompenseret dine rejseudgifter. Er du interesseret i at deltage, kan du læse mere her. Ansøgningsfristen er den 3. november.

Du er velkommen til at kontakte Søren Brenøe på +45 6066 6069 eller sob@copenhageneconomics.com for yderligere information.

Tags: #copenhagen economics  #Talent Day 2016 

1 kommentar


Signe  Hansen

Signe Hansen @ d. 12. oktober 2016 #1

Spændende! Det vil jeg ansøge til! :)


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om