Holder fordommene om polit? Svar og vind gavekort til studiebøger

Hvor tilbringer politterne en fredag aften? Er de bange for klimaforandringerne? Og hvor mange dyrker egentlig S/M-sex? Hjælp os med at kortlægge politstudiet og deltag i konkurrencen om 2 gavekort på 500 kr. til Academic Books.

En populær artikel fra sidste år fremlagde andre studiers fordomme om politstuderende. Men er der hold i de fordomme? Det kan du nu hjælpe med at finde ud af – og samtidig deltage i konkurrencen om 2 gavekort på 500 kr. til Academic Books. Alt Andet Lige præsenterer nemlig Politbarometeret: den årlige kortlægning af politter.

Det eneste du skal gøre, er at svare på nedenstående spørgeskema om dig og politstudiet. Der er fire kategorier, det tager ikke mere end fem minutter, og din besvarelse er selvfølgelig anonym. 

Svar på dette link: https://forms.gle/Kx3YNVf4ZEwCftoTA

Studiet vil ende ud i en artikel her på Altandetlige.dk, hvor vi på baggrund af udførlig dataanalyse vil efterprøve de mange fordomme om os økonomer – og måske give anledning til endnu flere.

Svar senest d. 25. september, hvis du vil have dine svar med i Politbarometeret.

Tak for hjælpen!

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk