Brugte bøger - 1. semester (vinterstart) - KU

Svar på indlæg
Af Peter Malmroes @ 15 dec. 2018 21:17

Hej,


Hvad er den mest brugte facebookside/hjemmeside mm. til at finde brugte studiebøger, hvis der er en?

Eventuelt andre tips ifht materiale til en ny studerende på KU vil glædeligt blive modtaget :-)


God jul.

Svar og citér
Peter Malmroes

Peter Malmroes

Antal indlæg: 1
Medlem siden: d. 15. december 2018
Af Mikkel Stahlschmidt @ 16 dec. 2018 23:37

Der er en facebookside, som hedder "Polit bogbørs", hvor der er salg af brugte bøger.

Pensumlisterne kan ses på https://www.academicbooks.dk/, når tiden er klar.

Pensumhjælp til [indsæt årstid]startere (http://altandetlige.dk/fagligt/pensumhjaelp-sommerstartere-2875) udgives hver halve år med opdateret information om hvilke bøger, som kan købes brugt og hvilke som skal købes nye. 

Der er ingen grund til at anskaffe sig hele bogpakken før du overhovedet er begyndt. Tag på rustur og nyd det og tænk derefter på bøger, når studiet begynder.

Hvis du har andre spørgsmål, så sig til! 

Svar og citér
Mikkel Stahlschmidt

Mikkel Stahlschmidt

Antal indlæg: 1
Medlem siden: d. 03. september 2015
Af Julian LL @ 19 dec. 2018 12:21

Hej Peter

Du skal købe bøgerne inde på FB-gruppen “Polit Bogbørs“, som Mikkel også nævner. Det der sker er, at mange ældre studerende sætter f.eks. alle deres bøger fra 1 semester til salg inde i gruppen, så dvs. du køber alle bøgerne af en ældre studerende, som du skal bruge til 1 semester. Der er altså ingen grund til at købe semestrets bøger fordelt på 20 forskellige mennesker, det ville også være for besværligt. 

Der er mange som sælger alle bøgerne fra det pågældende semester, de ikke længere skal bruge, men der er self også nogle, som kun sælger enkelte bøger. 

Et godt tip ville være at slå til i god tid, hvis du ser et opslag derinde. Dagene op til jeres første undervisningsdag vil der være mange fra din årgang, der leder efter bøgerne, så der gælder det om at være hurtig med at sende PB's ud til dem, der sælger :)    

De fleste plejer at være villige til at sælge bøgerne til det halve af, hvad de koster i Academics. Der er vist også opslag herinde på Altandetlige, men bøger bliver hovedsageligt slået op og handlet på Facebook gruppen.  

Svar og citér
Julian LL

Julian LL

Antal indlæg: 4
Medlem siden: d. 02. september 2017