event

Lav mad over bål med Deloitte

Er du interesseret i at høre om, hvordan det er at arbejde som managementkonsulent i et stort konsulenthus? Så tag med til en aften i uformelle rammer onsdag den 26. maj, hvor du kan møde fem politter, der til daglig arbejder inden for forskellige områder hos Deloitte.

 

Arrangementet foregår hos Food Studio på Refshaleøen, og aftenen byder på madlavning over bål efterfulgt af middag og drinks i det fri, hvor du under sjovt og udfordrende rammer kan høre om de forskellige karrieremuligheder, Deloitte tilbyder politter.

 

Ansøg ved at uploade dit CV og dine karakterer her (LINK: https://deloitte.youngcrm.com/signup/16387)   senest onsdag den 19. maj. Bemærk, at antallet af pladser er begrænset, og at alle får svar på deres ansøgning kort efter deadline.

 

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nanna Ærø Witt (nwitt@deloitte.dk) eller Sarah Schannong (sschannong@deloitte.dk).

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Dato: 26. maj 2021

Tidspunkt: 17-22

Sted: Refshalevej 302A, 1432 København K

 

Corona-restriktioner: Alle deltagere skal have et gyldigt coronapas for at deltage i dette event. Eventet er fysisk, men foregår udendørs og følger alle restriktioner.

Virksomheder

Hvornår

26. maj 2021 23:59

Hvor

Refshalevej 302A, 1432 København K

Tilmelding

Ansøg ved at uploade dit CV og dine karakterer via linket på 'Tilmelding' senest onsdag den 19. maj. Bemærk, at antallet af pladser er begrænset, og at alle får svar på deres ansøgning kort efter deadline.

Partnervirksomheder

Stort tak til alle virksomheder i ALT ANDET LIGEs partnerprogram. Hør mere om programmet, skriv til partner@altandetlige.dk