1. Søndag i Advent

Anna Cecilie Friis Bach

I dette års advents-kalender tager vi fat på fire af Altandetlige's bedste artikler gennem tiden. Artikler som helt klart fortjener at blive læst én gang til. Artikler som er nørdede, gennemtænkte - og som kun kan forstås af Polit'er. God søndag!

Atandeltige "All Stars". Oldies but Goodies. Gamle skatte. Kært barn har mange navne. Disse artikler er hvad vi, i Redaktionen, mener  er nogle af de aller bedste artikler, skrevet af stud.polit'er, her på siden gennem tiden. Vi har været i gemmerne og fundet dem frem igen. Og denne uge - med fire uger igen til Juleaften får du hermed den første i rækken.

Ølbriller - og risikoen forbundet med dem
Når dine medstuderende i Kommunen bliver pænere jo senere det bliver. Det er Ølbrille-effekten, og det skrev Anne Sophie Schytt Lassen en artikel om tilbage i 2014.  

Anne Sophies artikel laver ikke mindre end en økonomisk model, som beregner styrken af disse Ølbriller, og endda specialiserer modellen til at være gældende for Kommunen. Du kan læse eller genlæse artiklen og sikre at du scorer den helt rigtige til den næste fest her: Ølbriller - og risikoen forbundet med dem


Alle er velkomne til at skrive artikler
Alle stud.polit'er er velkomen til at skrive og indsende artikler til Altandetlige.dk. Det kan være et event eller fordrag, en analyse af Ølbriller anno 2017 eller noget helt andet. Du kan læse mere om, hvordan du gør her

Hvis du vil høre mere om, hvad det vil sige at være med i redaktionen og hvor hyggeligt vi har det - så send en e-mail til nyt@altandetlige.dk. Du er velkommen til at komme forbi til et af vores møder og sige hej.  

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger