Best Young Economist 2018

Altandetlige.dk - Polit Portal

BCG uddeler igen i år prisen for Danmarks bedste økonomistuderende! Konkurrencen blev sidste år landsdækkende med deltagelse af oecon’er fra Århus, hvor sidste års vinder også gemte sig. Bliver dette års vinder være fra AU eller KU?

Universiteterne myldrer med dygtige økonomistuderende, og i BCG ønsker vi at hædre de mest talentfulde af dem. For at give anerkendelse til én studerende, som har opnået ekstraordinært gode resultater, og som vi anser for at have stort potentiale, uddeler BCG prisen for Best Young Economist.

Sidste års vinder

Sidste års vinder, Anders Gross, blev valgt på baggrund af et imponerende CV med udfordrende studiejobs, krævende frivilligt arbejde og stærke akademiske resultater. Anders' frivillige arbejde omfatter undervisning af gymnasieelever hos ’Red Barnet Ungdom’ – udført samtidig med studie og studiejobs. Anders' studiejobs dækker over undervisning i Statistik og Mikroøkonomi på Århus Universitet samt studentermedhjælper hos Finansministeriet, hvor han bl.a. var med i udviklingen af en ny makroøkonomisk model som supplement til ADAM-modellen. Sideløbende med sine studiejobs har Anders også formået at studere en elite kandidatuddannelse i kvantitativ økonomi.

Anders er derfor en profil med højt engagement både på og udenfor studiet, og en imponerede diversitet i sine kvalifikationer, da han præsterer i vidt forskellige miljøer, som alle stiller egne krav til succes.

Hvad lægger vi vægt på?
Prisen for Best Young Economist vurderes ud fra tre overordnede dimensioner:

1.  Akademiske resultater

2.  Relevant erhvervserfaring

3.  Studie- og samfundsmæssigt engagement

Det er vigtigt at påpege, at der er tale om en helhedsvurdering mellem de tre dimensioner. Vi ønsker at hædre studerende, som både har opnået exceptionelle akademiske resultater, har erhvervserfaring og udvist studie- og samfundsmæssigt engagement.

Hvem kan søge
Studerende fra oecon. eller polit. har mulighed for at indstille sig selv til prisen. Studerende som også søgte i 2017 er velkomne til at ansøge igen.

Det praktiske
For at komme i betragtning skal du indsende karakterer, CV samt en kort ansøgning, hvori du redegør for, hvorfor du bør modtage prisen for Best Young Economist.

Din ansøgning skal inkludere:

·  Motiveret ansøgning, max 1 side (på engelsk)

·  CV (på engelsk)

·  Karakterer (gymnasium, bachelor, kandidat)

Prisen for 
Best Young Economist vil blive uddelt torsdag 17. maj, hvor en udvalgt gruppe af kvalificerede ansøgere vil blive inviteret til et uddelingsarrangement i Århus. Arrangement vil indeholde en øvelse i hvordan teoretiske modeller for spilteori og prisstrategi anvendes i praksis. En del heraf vil indeholde et oplæg fra Arla, som giver et perspektiv på, hvordan dette fungerer i deres forretning. Oplægget er efterfulgt af middag med BCG og selvfølgelig kåring af årets vinder med titlen som Best Young Economist.

Deadline for ansøgning er 
29. april 2017.

Tilmeld dig her

Tags: #bcg  #The Boston Consulting Group 

Faktaboks

BCG er et af verdens førende strategikonsulenthuse med mere end 90 kontorer fordelt på 50 lande. Størstedelen af BCG's kunder er blandt verdens 500 største virksomheder som dagligt hjælpes med en bred palette af komplekse problemstillinger på tværs af alle industrier.

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks

BCG er et af verdens førende strategikonsulenthuse med mere end 90 kontorer fordelt på 50 lande. Størstedelen af BCG's kunder er blandt verdens 500 største virksomheder som dagligt hjælpes med en bred palette af komplekse problemstillinger på tværs af alle industrier.

Du vil måske også synes om