Bliv en del af CEPOS Akademi

Bella Vinzents

Kunne du tænke dig at nørde liberale tanker med andre studerende? CEPOS Akademi afholder et kursus om det frie marked næste semester.

Nu kan du søge ind på CEPOS Akademi og blive en del af 25 studerende, som deltager i et intensivt kursus i frimarkedstænkning, som CEPOS afholder hvert halvår. I løbet af kurset får du en chance for at stifte bekendtskab med tankerne, tænkerne og idéerne bag det frie marked. Undervisningen er tværfaglig med særligt fokus på økonomi, politik, filosofi, historie, videnskab samt kommunikation. 

Der vil være undervisning fra en række ledere fra erhvervslivet, undervisere fra universiteterne og analytikere i medierne, som tæller bl.a. forskere, professorer, erhvervsledere, meningsdannere, journalister og politikere på tværs af partierne. 

Kurset er en chance for at møde andre, som også interesserer sig for liberale tanke og på den måde blive en del af et større fællesskab.

Undervisningen ligger i fire weekender i løbet af efteråret 2018 samt et afsluttende kursus ultimo juni 2019. 

Skriv en ansøgning med navn, CV, uddannelse, alder, karakterer, anbefalinger og en uddybning af hvorfor du er interesseret i kurset 

Send ansøgningen til CEPOS Akademi til westy@cepos.dk 

Ansøgningsfrist 1. juni 2018

Læs mere på https://cepos.dk/cepos-akademiTags: #økonomi  #CEPOS  #CEPOSakademi  #akademi 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om