Borgerløn - utopi eller realistisk nødvendighed?

Anna Cecilie Friis Bach

Borgerløn diskuteres oftere og oftere, og flere lande eksperimentere med idéen - herunder vores nordiske venner Finland. Men skal der indføres borgerløn i Danmark? Kom til debat på CSS onsdag d.27/9 kl.17.10 med Socialøkonomisk Samfund.

Socialøkonomisk Samfund (SøS) arrangerer denne onsdag debat med eksperter for at diskutere det politisk hotte spørgsmål: Skal der indføres borgerløn i Danmark? Her er du inviteret til en spændende arrangement om økonomi, politik og incitamenter. 

Borgerløn er igen til diskusion i Danmark. På begge sider af det politiske spektrum kan man finde fortalere for en sådan ordning. Særligt fremtidens teknologi på arbejdsmarkedet har fået flere til at interessere sig for borgerløn.

Men vil robotterne tage vores job? Er det overhovedet økonomisk og politisk muligt at indføre det? Og hvordan vil det påvirke incitamenterne i samfundet?

Til at svare på sådanne spørgsmål har Socialøkonomisk Samfund allieret sig med Otto Brøns-Petersen, Analysechef i CEPOS og Rasmus Hougaard Nielsen, Formand for Gode Penge, som vil gøre os klogere på muligheder og udfordringer ved Borgerløn.

Arrangementet foregår onsdag d. 27/9 i lokale 35.01.05 på CSS fra kl. 17:10. Du kan tilmelde dig via eventet på facebook. 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger