Bruxelles' mange jobmuligheder

Anna Cecilie Friis Bach

EU Karriereambassadører afholder d. 29 November et seminar omkring de mange jobmuligheder der findes i Bruxelles. Kom og hør om praktikforløb og jobmuligheder i Parlamentet, Kommisionen eller én af de mange organisationer.

Bruxelles byder på mange spændende praktikforløb og jobmuligheder især for SAMF-studerende. Ud over Europa-Kommissionen og Parlamentet kan du også arbejde politisk i mange danske og europæiske organisationer i Bruxelles.

Foredragsholder Søren Toft bor og arbejder til dagligt i Bruxelles. Søren har et stort kendskab til lige netop jobmuligheder for SAMF-studerende og vil meget gerne gøre lige netop jer klogere på karriereveje i Bruxelles.

På seminaret vil du få et overordnet billede af de mange praktik- og jobmuligheder, og hvor du finder dem. Du vil også høre om de mere praktiske forhold som danske netværk og boligsituation i Bruxelles.

Du vil også blive introduceret til dine EU-karriereambassadører på SAMF, som kort vil fortælle om muligheder i EU-Kommissionen og Parlamentet.

Oplægsholder: Cand.scient.pol. og direktør for toft kommunikation Søren Toft - https://www.linkedin.com/in/sorentoft/ 

Praktisk
Dato: 29 November
Tid: Klokken 15-17
Tilmelding: SAMF EU-karriereambassadørerne på mail eu-karriereambassadoer@samf.ku.dk

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger