Data, gløgg og æbleskiver på polit

Peter Juel Jensen

En ny serie af data-arrangementer, for udvalgte polit-studerende, vil starte med et brag den 18. december. Mød Damvad, SAS institute og Inviso under overskriften “Vis os din værktøjskasse”.

En ny serie af data-arrangementer, for udvalgte polit-studerende, vil starte med et brag den 18. december. Det er vores ambition at samle kernen af politter med interesse for data i denne eksklusive gruppe og invitere til arrangementer og netværking løbende.

Til det første event har vi inviteret Damvad, SAS institute og Inviso under overskriften “Vis os din værktøjskasse”. De vil hver især vise eksempler på hvilke værktøjet der kan hjælpe dig med behandlingen og forståelsen af data.

Vi slutter af med at ønske hinanden god jul over gløgg og æbleskiver.

Hvornår?

Torsdag den 18/12 kl. 16-18.30 på Soho, Flæsketorvet 68, København V

Tilmelding

Skriv dit navn, telefonnummer og semester til tilmelding@altandetlige.dk og vedhæft dit CV. Vi har kun plads til 30 i gruppen og vil sortere efter om du har arbejdet med data i dit studiejob eller har vist særlig interesse for data tidligere. Tilmeldingsfristen er mandag den 8/12 og du vil få besked om du er med umiddelbart efter.

Vi glæder os helt vildt til at se dig!1 kommentar


Peter Juel Jensen

Peter Juel Jensen @ d. 15. december 2014 #1

Tak for den store interesse omkring dette arrangement! Vi er meget overvældet. Alle har senest i slutningen af sidste uge fået besked på mail.


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger