Kom til Data Night hos Inviso

Katrine  Møller Jensen

Inviso afholder Data Night d.20 november. Læs her, hvad to tidligere case competition deltagere har fået ud af deltage og hvorfor du skal deltage i Invisos Data Night.

Invisos Data Driven Case Competition med Novo Nordisk i foråret var en kæmpe succes med mere end 250 deltagere, hvor særligt workshops var et stort tilløbsstykke. Vi gentager derfor succesen ved at invitere alle interesserede til Data Night d.20 November kl.17-22.

På selve aftenen afholder vi en workshop i Tableau, hvorfra du selv vil være i stand til at udforske og visualisere data med markedets førende BI-værktøj. Workshoppen efterfølges af middag, drinks og networking, hvor du vil få mulighed for at høre Invisos konsulenter hvordan en hverdag, som data konsulent ser ud. 

Du kan læse mere og Data Night og tilmelde dig her.

Hør hvorfor dette års Case Competition vinder Christian Mørch Frederiksen og workshopdeltager Simone Gramkow mener, at du skal deltage i Data Night.


Hvad læser du og hvor langt er du henne?
Christian: Jeg skriver speciale på cand.polit og bliver færdiguddannet til januar.
Simone: Jeg læser cand.polit og er i gang med at skrive speciale, som skal afleveres til jul.

Hvad fik du ud af at deltage i Data Driven Case Competition og de tilhørende workshops?
Christian: Jeg deltog i Data Driven Case Competition sammen med to medstuderende på polit og vi endte med at vinde. Udover at det selvfølgelig var fedt at vinde, så var det en utrolig lærerig og spændende weekend. Man fik et godt indblik i de problemstillinger Inviso typisk hjælper kunder med, og samtidig fik vi gennem casen lov til at prøve kræfter med selv at løse en konkret problemstilling ved hjælp af de værktøjer Inviso også bruger i dagligdagen, Alteryx og Tableau. Udover dette fik man også et godt indblik i hvordan Inviso er som arbejdsplads, da der altid var Inviso konsulenter klar til at svare på spørgsmål om stort og småt. Jeg fik et glimrende indtryk af Inviso helt overordnet og er efterfølgende startet som konsulent.

Simone: Jeg havde ikke nogen erfaring med hverken Alteryx eller Tableau før jeg deltog i workshops og undervisning, men jeg fik hurtigt et indblik i hvor nemt og effektivt jeg kunne arbejde og modellere data i forbindelse med undervisningen. Det var nogle meget relevante og relaterbare problemer som blev gennemgået, så derfor var det nemt at bruge efterfølgende. Jeg skulle derudover bruge Tableau i forbindelse med en opgave, og derfor gav det mange gode fifs til hvordan man kan opbygge analyser eller resultater på en intuitiv måde.

Havde du erfaring med Alteryx eller Tableau inden du deltog?
Christian: Jeg havde ingen erfaring, da jeg desværre ikke vidste, at de eksisterede.
Simone: Jeg havde ingen erfaring med nogle af programmerne inden jeg deltog.

Hvad overraskede dig mest og hvad var det fedeste ved at deltage?
Christian: Det var min første case konkurrence, så jeg vidste ikke helt hvad jeg gik ind til. Vi fik udleveret en masse data, og jeg blev overrasket over hurtigt man kunne komme i gang med at bearbejde data i Alteryx, samtidig med at nogle hold fik bygget virkelig flotte dashboards i Tableau på relativt kort tid. Det fedeste var nok hele stemningen i løbet af konkurrencen og at selve casen var utrolig åben, så man fik set en masse forskellige løsningsforslag.

Simone: Jeg blev generelt overrasket over hvordan man kunne arbejde med data i Alteryx og Tableau. Jeg er tidligere været excel haj, og har sidenhen ændret min måde at rense og strukturere data gennem nye værktøjer, for efterfølgende at kunne lave nogle super fede og anderledes visualiseringer. Det gav mig nogle håndgribelige værktøjer både i forhold til min eksamensopgave, men også efterfølgende i min specialeskrivning.

Hvorfor skal man deltage i Data Night?
Christian: Man skal deltage i Data Night, hvis man gerne vil have en hyggelig og lærerig aften, hvor man får et indblik i hvordan Inviso bruger data til at skabe værdi, samtidig med at man får noget hands-on læring på helt konkrete use-cases. Derudover får man mulighed for at netværke med både medstuderende med samme interesser, samt Inviso konsulenter, som er klar til at svare på diverse spørgsmål.

Simone: Andre skal deltage til Data Night, fordi det er en mulighed for at socialisere med andre, som er interesseret i datadrevne analyser, samtidigt med at man samarbejder om at løse et konkret problem. Derudover får man mulighed for at være social på tværs af sit eget netværk, og se hvordan man kan arbejde med dataanalyse på en sjov og intuitiv måde.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inviso søger desuden nye studenter & konsulenter. Du kan læse mere om hvordan det er, at arbejde hos Inviso her:

Simon, Emilie og Sofie

Tags: #workshop  #consulting  #Data  #inviso 

Faktaboks

Data Night helt kort:
Hvad: Data Night’18 
Hvor: Gammel Kongevej 3E, 4. sal
Hvornår: Tirsdag d.20 November, kl.17-21.

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks

Data Night helt kort:
Hvad: Data Night’18 
Hvor: Gammel Kongevej 3E, 4. sal
Hvornår: Tirsdag d.20 November, kl.17-21.

Du vil måske også synes om