Kom til dataarrangement hos SAS Institute

Helene Østergaard

Kunne du tænke dig at lære at bruge SAS? SAS Institute og Altandetlige.dk inviterer til et gratis kursus i brugen af SAS software med SAS-konsulenterne Sara Amandi og Signe Dyrby.

Når det kommer til avanceret dataanalyse er SAS markedsførende. Bag det blå ikon gemmer der sig et af de bedste statistiske værktøjer, som en polit kan få fingrene i. 

Rigtig mange virksomheder efterspørger økonomer, der kan kode i SAS, så kendskab til programmet er et kæmpe plus på CV’et. Det kan imidlertid virke lettere uoverskueligt at komme i gang med at sætte semikoloner uden en introduktion og en hjælpende hånd. Det vil SAS Institute og Altandetlige.dk gerne gøre noget ved. Derfor inviterer vi til et gratis introduktionskursus til SAS og grafer.

Hvem er arrangementet for?

Arrangementet er for dig som gerne vil dykke ned i SAS software. På kurset får du inspiration til, hvordan du kan bruge SAS til at arbejde med data og lave flotte opsummeringer af dine resultater. Programmet består af en introduktion til SAS og vil derudover være fyldt med inspiration til, hvordan du kan bruge SAS til at pimpe præsentationen af dine analyser. Kurset er for alle lige fra dig, som aldrig har rørt ved SAS før, til dig, som ønsker at bygge ovenpå eksisterende SAS viden.

Tilmelding

Kurset bliver afholdt tirsdag d. 24. oktober kl. 16.30-20.30 på CSS 35.01.05. Vi byder på pizza og guf undervejs. 

Tilmeld dig til kurset senest d. 17. oktober ved at klikke her. 

Bemærk, at tilmeldingen følger først-til-mølle-princippet. 

Til kurset skal du medbringe din egen computer med SAS installeret. SAS 9.4 Software kan hentes til installation på computeren på www.sasdownload.dk. Alternativt kan SAS softwaren tilgås gennem en browser løsning på SAS On Demand ved at registrere sig som independent learner.


Tags: #sAS  #sas institute  ##Altandetlige.dk  #databehandling  #dataarrangement 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om