Deloitte Consulting CFO Finance Process Automation Event

Altandetlige.dk - Polit Portal

Få indsigt i Robotic Proces Automation (RPA) og løs hands-on cases plukket fra CFO’ens digitale agenda, når Deloitte inviterer til Process Automation Event.

Opgaverne under CFO’ens paraply høster i høj grad de synergier, der skabes af automatisering og robotics. I år afholder Deloitte Consulting CFO Finance for første gang et unikt heldagsevent, hvor du kan få større indsigt i de muligheder som robotter åbner op for i proces-optimering og automatisering.

Dagen vil være inddelt i et formiddags- og et eftermiddagsmodul og byde på en afveksling mellem undervisning, opgaveløsning og sparring med en række Deloitte konsulenter fra CFO Finance. Som deltager vil du først blive introduceret til proces mapping og vores operationelle tilgang i CFO Finance med konkrete best practice-eksempler. Dernæst introduceres du til RPA og brugen af robotter i vores daglige arbejde. Efterfølgende skal du i et mindre team løse en praktisk case med de værktøjer, du har stiftet bekendtskab med i løbet af dagen.

Dagen afsluttes med en middag og drinks på en lækker restaurant i København, hvor der vil være rig mulighed for at vende dagens emne og opgaver, fejre vinderne og snakke med Deloitte-konsulenterne og de øvrige deltagere.

Hvem?
Dette event er ikke kun målrettet dig, der allerede har en indgående viden om eller erfaring med robotics, programmering og/eller RPA. Hvis du blot er interesseret i at høre mere om hvordan robotics spiller ind i CFO’ens agenda, de opgaver, vi sidder med i CFO Finance, og de muligheder, vi tilbyder, så er dette event relevant for dig.

Hvornår?
Heldagseventet (inklusiv middag) er gratis og afholdes mandag d. 14. maj 2018.

Hvor?
DeloitteHuset
Weidekampsgade 6
2300 København S

Kontaktpersoner
Nicholas Paul Bruhn Hansen, konsulent
nihansen@deloitte.dk
Mobil: +45 2628 3115

Anders Zaar Jensen, konsulent
andersjensen@deloitte.dk
Mobil: +45 2872 3885

Tilmeld dig her!

Tags: #Deloitte  #deloitte consulting  #robotics 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om