Deloitte: Kommunikerer du klogt og klart?

Altandetlige.dk - Polit Portal

Ønsker du at skærpe din kommunikation, så der er orden i argumenterne, og ethvert publikum fænges? Dette er eventen for dig, der har en passion for tal, paragraffer, forordninger eller ligninger - og gerne vil blive bedre til at kommunikere dem.

Brænder du for at gøre en forskel, også igennem dine budskaber?

Ønsker du at skærpe din kommunikation, så der er orden i argumenterne, og ethvert publikum fænges? Dette er et event for dig der studerer på KU, og som ønsker at blive en mester i at få budskaber igennem.

Kommunikation har aldrig været vigtigere, det handler om at ramme plet første gang; derfor vil vi give dig muligheden for at få tunet dine talegaver og slebet dine præsentationsfærdigheder.

Vi tilbyder en smagsprøve fra vores eget uddannelsesprogram for konsulenter, så du som mulig konsulent in spe kan udvikle de rette kommunikative redskaber. I løbet af aftenen vil du blive trænet i brugen af ord og kropssprog når du skal frem med dine budskaber.

Efter træningen, slutter vi af med en mexicansk middag, hvor der vil være mulighed for at benytte dine erhvervede kompetencer og stille skarpe spørgsmål til medarbejdere, der har samme baggrund som dig. Du vil få mulighed for at få indsigt i hverdagen i DeloitteHuset samt høre mere om, hvilke karriereveje Deloitte kan tilbyde.

Er du nysgerrig på, om du har orden i dine argumenter? Og ønsker du at kommunikere lidt klogere og klarere? Tilmeld dig eventen, og få muligheden for at deltage i en inspirerende dag, hvor du får trænet talegaverne. 

Hvornår:
 torsdag 30. november 2017 kl. 17 
Hvor: DeloitteHuset @Weidekampsgade 6, 2300 København S 
Hvordan: tilmeld dig her og inden 1. november. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser. Deltagerne vil få direkte besked 23. november.

Tags: #Deloitte  #kommunikation 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om