Deltag i fokusgruppe om stipendie til University of Oxford

Emma Bang Frich

Kunne du tænke dig at hjælpe dine medstuderende ved at udbrede kendskabet til Trygfondens stipendie til University of Oxford? Dansk Evalueringsinstitut afholder en fokusgruppe om emnet og der er biografbilletter og frokost på højkant.

Hvert år sponsorerer Trygfonden to ophold på University of Oxford til danske studerende. Stipendiet har en betydelig værdi og er en unik mulighed for dygtige studerende til at få et ophold på et eliteuniversitet. Der er desværre ikke så mange studerende som kender til muligheden, derfor afholder Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) en fokusgruppe for studerende på udvalgte institutter, herunder studerende på økonomi på Københavns Universitet. Formålet er at få mere viden om hvilke barrierer og hvilken motivation I, som studerende, oplever, når I hører om, overvejer eller vælger at tage et ophold på University of Oxford. Vi vil derfor gerne i kontakt med studerende på 2. eller 3. årgang på økonomi om deltagelse i fokusgruppeinterviewet.

EVA afholder fokusgruppeinterviewet d. 27. september i tidsrummet 11.00-13.00 i København. EVA tilbyder frokost samt to biografbilletter til de studerende som deltager.

Hvis du er interesseret, så skriv eller ring til evalueringskonsulent Mille Lassen på mil@eva.dk eller tlf. 9356 4368


Tags: #Legat  #oxford  #stipendie  #EVA 

Faktaboks

Arrangementet findes sted d. 27. september, kl. 11.00-13.00

Adresse: Danmarks Evalueringsinstitut, 
Østbanegade 55, 2100 København

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks

Arrangementet findes sted d. 27. september, kl. 11.00-13.00

Adresse: Danmarks Evalueringsinstitut, 
Østbanegade 55, 2100 København

Du vil måske også synes om