Djøf Studerendes Aktivitetspulje

Djøf Studerende

Få erfaring inden for idéudvikling, projektledelse og arrangementafvikling. Idag fortæller Djøf mere om deres aktivetetspulje, om aktiviteter og om hvordan du får mest muligt ud af dit medlemsskab som studerende.

Når du engagerer dig i at udvikle arrangementer for dine medstuderende, får du en masse erfaring inden for blandt andet idéudvikling, projektledelse og arrangementafvikling, som er værdifulde egenskaber i din videre karriere. Arbejdsgiverne elsker, når du har gjort noget ekstra, dit CV bliver mere fyldigt, og sidst men slet ikke mindst, du får erfaring og kompetencer, som giver dig et forspring – personligt og på vej til arbejdslivet.

Djøf Studerendes aktivitetspulje
Djøf tror på, at studerende både har ressourcerne og ideen til at lave arrangementer, der styrker studielivet og vejen til arbejdslivet Du får mulighed for at skabe netop de arrangementer og workshops mv., som du synes, der skal være flere af på dit studiested- lige som Kritiske Politter har med konferencen om økonomiske kriser og Polit Case Competition har formået.

Vi ved, at mange gerne vil gøre en forskel for deres medstuderende og for studielivet, og derfor har vi en stor aktivitetspulje, der støtter gode ideer og initiativer. Når du laver arrangementer for dine medstuderende, får du trænet projektledelse, kommunikation og planlægning – og så får du de konkrete ting på dit CV, som arbejdsgiverne elsker. Du får mulighed for at bruge din viden og sætte din faglighed i spil. Derudover får du adgang til en værdifuld erfaring, et stort fagligt netværk og en række spændende arrangementer, der bygger bro fra teori til praksis. Fra tiden som studerende til livet som nyuddannet.

Kunne du tænke dig at sætte din faglighed på spil og få erfaring med projektledelse? Så søg Djøfs aktivitetspulje. Det er let at søge puljen, du får rigtig ofte et ja og du kan få hjælp fra din lokale netværkspilot. 

Se hvordan du gør på www.djoef.dk/aktivitetspulje

Mere end kompetencer og erfaring – et solidt netværk
Når du engagerer dig i Djøf Studerende, får du blandt andet adgang til tre årlige super fede events. Her får du faglige input, redskaber til dit liv som aktiv – det kan være projektledelse, facilitering eller kommunikation. Og så lærer du de andre dygtige, aktive medlemmer at kende, og får et solidt landsdækkende netværk. 

Djøfs arrangementspris (Maj) 
Du er helt sikkert dygtig, så kom til ’Djøfs arrangementspris’ – måske er det dit projekt, der løber med den eftertragtede pris. På denne dag fejrer vi årets bedste arrangementer. Der vil være faglige oplæg, inspiration til arrangementer, og oplæg fra de nominerede med efterfølgende prisoverrækkelse, middag og gallafest. 

Semester kickoff (August)
Her skyder vi semestret i gang med en dag hvor de aktive samles og får faglige input og inspiration, netværk og fællesskab. Vi afslutter dagen med et brag af en fest.

Fællesweekend (Oktober)
Du trænger helt sikkert til weekend. Og derfor skal du med på en weekend, hvor aktive djøfere mødes på tværs af landet. Du kan give dit politiske hjerte liv og arbejde med mærkesager, der er vigtige for dit studieliv. Du kan træne dine samarbejds- og netværkskompetencer – det hele på bedste højskolemanér med morgensang, personlig udvikling og fællesskab og ikke mindst en dejlig fest at runde af med.


0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger