Eksamenslæsningens fjerde fase - sommerferie

Therese Jeppesen

Det er enhver forundt at holde sommerferie. Men måske alligevel politstuderende, der har været igennem den ene angstprovokerende eksamen efter den anden, fortjener den i lidt særlig grad.

Den seneste måneds tid har vi her på siden beskrevet de faser, den typiske politstuderende gennemgår en gang hvert halve år under den berygtede eksamenslæsning. Vi har således været igennem den velkendte benægtelsesfase, der troligt følges af fasen gennemsyret af frygt, som igen mødes af den altoverskyggende nedsmeltningsfase. Hele forløbet kulminerer dog med den fase, vi er nået til i dag, nemlig sommerferiefasen. 

Langt de fleste af jer har formentlig allerede fået taget godt hul på den, og hvis I endnu ikke er blevet helt væk i urinstøvet på Roskilde eller har kastet jer hovedkulds ind i et sommerskoleprojekt, som I allerede grumt har fortrudt, så er der stadig massere af tid tilbage i min personlige favoritfase.

Sommerferiefasen betyder dog også, at der kommer til at være lidt mere stille på siden her, indtil det nye semester igen melder sin ankomst i september. Men hvis du måske midt i din sommerferiekuller alligevel ligger inde med et forslag til hvem vi skal snakke med, hvilket event vi skal besøge, hvad vi skal hjælpe dig med, hvor vi skal guide dig hen, og hvilke arrangementer vi skal afholde hen det kommende semester, så må du endelig ikke tøve med at skrive til os - det samme gælder, hvis du bare har lyst til at smide os et snap

Indtil da. Nyd den velfortjente sommerferie - det er vi i hvert fald rigtig mange, der gør. 


0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger