Female Invest: Aktieinvesteringer for nybegyndere

Anna Cecilie Friis Bach

Har du svært ved at komme igang med at investere i aktier? Så afholder foreningen "Female Invest" et event, som er målrettet lige netop dig. Her kommer Brian Støvring fra Danske Invest og giver tips og tricks til nybegyndere på aktiemarkedet.

Ved du hvad man skal overveje, når man vælger hvilke aktier at investere i?

Investering i aktier kan være intimidere for nye investorer, og risikoen for at tabe penge kan virke større. Men det er slet ikke så kompliceret, som det måske virker til. Female Invest er derfor glade for at kunne præsentere følgende event i samarbejde med Danske Invest. Et arrangement, som sætter fokus på aktieinvesteringer for nybegynndere. 

Få svar på dine spørgsmål
Arrangementet vil sætte fokus på en række spørgsmål, som nye investorer kan have. Hvad skal man overveje, når man investerer i forskellige sektorer og på forskellige markeder? Hvordan diversificerer man sin portefølje og derigennem spreder risikoen? Herudover vil du få en masse tips og tricks til, hvordan man kommer i gang med at investere. 

Proffesionel investor deler erfaringer
Eftermiddagen vil styres af Brian Støvring, som vil dele ud af sine erfaringer som professionel hos Danske Invest. Arrangementet er gratis og åbent for alle med interesse for at investere. Arrangementet afholdes på engelsk.

Praktisk
Eventet foregår på Solbjerg Plads, Frederiksberg d. 13 November fra 17-19. Tilmelding er påkrævet på grund af begrænset antal pladser. Du kan tilmelde dig via dette link: https://www.eventbrite.com/o/female-invest-15469676994?s=79559472

Du kan læse mere om eventet på Facebook "Introduction to Stock-Picking".  Samt læse mere om Female Invest og deres arbejde i artikeln "Kvinder, aktier og alle myterne"0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger