Kom til gratis Alteryx-undervisning

Altandetlige.dk - Polit Portal

Programmet Alteryx hjælper dig med at rense og analysere data, uden du behøver kode en eneste linje. Inviso inviterer til gratis træning tirsdag den 4. april og tirsdag den 18. april.

Store datamængder kan være nærmest helt uoverskuelige at gå til og analysere, men der er ofte vigtig information at finde. Kom og få et indblik i, hvordan programmet Alteryx hjælper dig med at forstå og analysere avanceret data. Du behøver ikke have kendskab til kodning for at komme langt, og programmet kan bruges både i din bachelor, i dit speciale og på dit studiejob.

Formålet med træningen er at få et hands on indtryk af, hvordan man nemt og overskueligt behandler, renser og blender data i Alteryx uden at skulle programmere en eneste linje. Det hele foregår i en gratis 
14-dages downloadet testversion.

Alteryx giver et intuitivt drag&drop-workflow for dataforberedelse og advanced analytics. Vi ser en generel tendens fra brugere til, at de sparer 80% af den tid, de normalt brugte ved manuelle processer i Excel, SQL og IT-relaterede datablending-værktøjer. Det giver derfor analytikere/controllere mulighed for at gøre det, de gør bedst: Være mere nysgerrig på data og bruge mere tid på analyserne istedet for at vente på, at data bliver klargjort. Se 1,5 minutters video om Alteryx i bunden af siden her.

Måske har du hørt om Alteryx før, måske har du endda allerede prøvet at arbejde i det – eller måske er det helt nyt for dig. Uanset hvad dit kendskab til programmet er, vil du få noget ud af at deltage i vores undervisning. 

Den første undervisningsgang er på introduktionsniveau, mens den anden undervisningsgang vil være mere avanceret. Kurset er henvendt til alle studerende, der interesserer sig for data!

De to kurser foregår den 4. april samt den 18. april i tidsrummet 17.15-21.0, og de afholdes på CSS, Københavns Universitet, lokale 35.01.44.

Kursusmateriale, drikkevarer og aftensmad bliver dækket af Inviso.

Du tilmelder dig undervisningen tirsdag den 4. april her.
Du tilmelder dig undervisningen tirsdag den 18. april her.

Tags: #Data  #inviso  #alteryx 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om