Kraka overrækker pris for årets bedste bachelorprojekt

Helene Østergaard

Den økonomiske tænketank Kraka overrækker sin pris for årets bedste bacheloropgave i økonomi. Kom med og få faglig indsigt i dine studiekammeraters arbejde og vær med til at fejre årets bedste bacheloropgave.

Tænketanken Kraka inviterer den 23. oktober til overrækkelse af prisen for årets bedste bacheloropgave i økonomi. Overrækkelsen kommer til at foregå i lokale CSS 2.1.18 kl. 15.15 på Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund (CSS).

Ved begivenheden præsenterer medforfattere de tre undersøgelser nomineret til prisen. Herefter overrækkes prisen for årets bedste bachelorprojekt af Krakas vurderings-komité bestående af:

  • Hans Jørgen Whitta-Jacobsen, professor i økonomi ved Københavns Universitet og senior fellow i Kraka
  • Peter Mogensen, direktør i Kraka
  • Kristian Binderup Jørgensen, ledende økonom i Kraka
  • Kristine Vasiljeva, ledende økonom i Kraka

Vinderen får en pris på 10.000 kr., og får faglig feedback fra Krakas økonomer og mulighed for at bearbejde sin undersøgelse til en Kraka-analyse eller et debatindlæg, så den potentielt kan komme i medierne. Der vil også være en mindre præmie til 2. og 3. pladsen.

I vores vurdering af de nominerede bacheloropgaver har vi lagt særlig vægt på, at opgaven har et højt fagligt niveau, en god fremstilling, og at den omhandler de økonomiske udfordringer, som Danmark står overfor netop nu.

Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at komme med og høre om deltagernes spændende analyser og se overrækkelsen af prisen. Efter overrækkelsen vil der være lidt drinks og snacks, samt mulighed for at udvide sit faglige netværk gennem samtaler med både deltagere og Krakas økonomer.

Begivenheden forventes at vare ca. en time. Vi beder alle der vil deltage om at sende en mail med fornavn og efternavn til bas@kraka.org, så vi ved hvor mange vi skal have forplejning til.  


Tags: #bachelorpris  #Kraka  #BedsteBachelor 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om