Kvinde, kend din kurs!

Altandetlige.dk - Polit Portal

Hvorfor er det vigtigt, at kvinder investerer? Og hvordan kommer man bedst i gang? Kom til arrangement d. 26. februar og få en introduktion til aktiemarkedet med Female Invest.

Kvinder er overrepræsenteret på de videregående uddannelser. De får gode karakterer og har gode jobs. Men når det kommer til at investere, er kvinder stadig bagud. Kun 30% af danske kvinder investerer deres penge, og mange går derfor glip af gevinsten ved investering.

Dette event henvender sig til nybegyndere og giver en basal introduktion til investering. Du vil lære:

o Hvorfor det er vigtigt at investere sine penge
o Hvad man investere i
o Hvordan kommer bedst man i gang

Eventet bliver indledt med en personlig historie fra vores eget team, hvorefter Helen Sørensen vil holde et oplæg. Helen arbejder som Product Manager i VP Securities og er en del af styregruppen for foreningen Kvindeøkonomien. Helen er, med egne ord: "En helt almindelig kvinde, som hjælper andre kvinder i gang".

Tilmelding
Arrangementet foregår mandag d. 26. februar kl.17-19 på Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg, Lokale SP216. Eventet er åbent for alle, men der er et begrænset antal pladser. Det koster 40 kroner at deltage, og tilmelding foregår via nedenstående link:

https://www.eventbrite.com/e/kvinde-kend-din-kurs-kbenhavn-tickets-42940665687

Du kan også læse mere om eventet på facebook: https://www.facebook.com/events/164458661005637/

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger