Lær at mestre kreativitet i selskab med topledere til Aarhus

Magnus Kærgaard Hansen

Er du interesseret i ledelse samt nysgerrig på, hvilke egenskaber og kompetencer der er vigtige at besidde som topleder? - Så kom med til Aarhus Symposium 2019

Den 1. november inviterer Aarhus Symposium 650 ambitiøse studerende til en årlig ledelseskonference. Her vil 14 toneangivende topledere og beslutningstagere dele deres tanker om årets tema - Herunder Christian Stadil fra Thornico, Nana Bule fra Microsoft Denmark og Henrik Lund fra Naturli’ Food.

I løbet af dagen vil der være rig mulighed for at networke med andre ambitiøse studerende og deres partnervirksomheder: Jyske Bank, Arla, Ørsted, The Velux Group og The LEGO Group. Derudover vil der blive serveret mad og forfriskninger, og det eksklusive event afsluttes med cava og mingling. Aarhus Symposium vil arrangere gratis transport til alle studerende fra København, så du kun skal fokusere på at lade dig inspirere af talerne.  

Til Aarhus Symposium 2019 kan du blandt andre høre Mikkel Grene, CEO for Søstrene Grene, Finn Poulsen CEO og Medstifter af Bestseller Retail Europe og Kasper Holten Direktør for Det Kongelige Teater. De er særligt udvalgte, da de qua deres toneangivende position indenfor deres felt kan give et unikt indblik i, hvilken rolle kreativitet spiller i deres virke. 

MASTERING CREATIVITY

Temaet for Aarhus Symposium 2019 er “MASTERING CREATIVITY”. Kreativitet bliver i stigende grad nævnt som værende en af de vigtigste egenskaber at besidde; både for virksomheder, beslutningstagere og for os studerende, der er på vej ud på arbejdsmarkedet. Den stigende uforudsigelighed, som verden står overfor, stiller krav til, at man ser uden for de rigide systemer og faste rammer. Omdrejningspunktet til Aarhus Symposium 2019 er derfor, hvordan ledere kan anvende kreativitet til at udvikle sig selv samt deres organisationer.
Temaet vil blive belyst fra fire tracks, som har hvert sit unikke fokus samt et skræddersyet line-up af inspirerende talere.

Du kan læse mere om årets tema og tracks her eller få et tilbageblik på Aarhus Symposium 2018 i denne video:

Recap video fra Aarhus Symposium 2018

AARHUS SYMPOSIUM CHALLENGE

Ønsker du at kvalificere dig til en af de 650 eksklusive pladser til Aarhus Symposium 2019, så skal du deltage i Aarhus Symposium Challenge. Det gør du ved, at skrive et kort essay, som besvarer én af udfordringerne stillet af henholdsvis  André Rogaczewski fra Netcompany, Susanne Mørch Koch fra Danske Spil eller Henrik Andersen fra Vestas. Du kan læse mere om de tre udfordringer i årets Handbook.

Dit essay må maksimalt være på to normalsider, det skal være anonymt samt skrevet på enten dansk eller engelsk. Derudover er deadline for indlevering søndag d. 22. september klokken 23:59.

Læs mere om Aarhus Symposium Challenge 2019 på vores hjemmeside

Niels B Christiansen til Leader’s Forum 2018

Mød CEO’s FRA LANDETS STØRSTE VIKRSOMHEDER

De 12 bedste essays vil blive belønnet med en plads i Leaders’ Forum 2019. Her får du en eksklusiv og uformel mulighed for at møde den taler, hvis udfordring du har besvaret i dit essay. For at klæde dig på til mødet vil deres Knowledge Partner, McKinsey & Company, facilitere en workshop dagen inden, som afsluttes med en middag.  

Det absolut bedste essay vinder The Aarhus Symposium Award. Prisen er en hyldest til det mest originale og velskrevne essay og indebærer en belønning på 10.000 kr.

Hvor: Aarhus BSS - Aarhus Universitet

Hvornår: 1. November 2019

Essay deadline: Søndag, d. 22. September klokken 23:59

Indsend dit essay her

Aarhus Symposium 2019 finder sted den 1. november på Aarhus BSS, Aarhus Universitet.


Tags: #Aarhus Symposium  #Aarhus Symposum 2019  #AS2019 

Du vil måske også synes om

1 kommentar


Jens Clausen

Jens Clausen @ d. 26. september 2019 #1

Det lyder rigtig spændende


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om