Løs komplekse problemstillinger – effektivt

Altandetlige.dk - Polit Portal

Deloitte CFO Services inviterer til Excel casedag d. 7. marts 2019. Her vil du få mulighed for at få indsigt i hvor essentielt excel er. Arrangementet er gratis og afsluttes med en fælles middag.

Excel er et af de vigtigste operationelle værktøjer, hvis man som konsulent yder rådgivning indenfor CFO-området. Dette er vi i Deloitte meget opmærksomme på, og derfor inviterer Deloitte Consulting CFO Finance til en dag, hvor du vil få større indsigt i reelle arbejdsopgaver, herunder brugen af Excel, og erfaring med praktiske løsninger på virkelige problemstillinger. Kompleksiteten i de cases og opgaver, du i løbet af dagen vil prøve kræfter med, tilpasses de forskellige deltageres kompetenceniveauer. Der vil med andre ord være masser af udfordringer og læring for både erfarne og relativt nye bruger af Excel.

Hvem?

Vi tilbyder arrangementet til kandidatstudernede med et finansielt eller regnskabsmæssigt fokus, der vil stifte bekendtskab med arbejdet som konsulent. Eventen tilbydes både til erfarne Excel-brugere og til studerende, som ønsker at udvide deres basale Excel-kompetencer.

Hvornår?

Casedagen er et gratis heldagsarrangement, inklusiv middag, d. 7. marts 2019. Dagen starter kl. 8 og varer til kl. 18 med efterfølgende fælles middag. Send din ansøgning inden d. 26. februar 2019.

Hvor?

Deloitte Huset, Weidekampsgade 6, 2300 København S

Kontaktperson

Ida Christensen, konsulent

ichristensen@deloitte.dk

Mobil: +45 2818 1170

Tilmeldingslink: https://deloitte.youngcrm.com/signup/7825

Tags: #Deloitte  #excel 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om