Mind Control & Mind Games - Stud.Polit Mikkel Severin fortæller.

Altandetlige.dk - Polit Portal

Læs Altandetliges interview med Mikkel Severin og vind billetter til hans nye show.

Altandetlige.dk har talt med Ba. polit Mikkel Severin Hansen, som netop har afleveret sit speciale i Jura på Kbh. Universitet og samtidig går i luften med sit helt nye show ”Mind Control” på Bremen Teater d. 11. og 12. maj 2012. Du kan finde link til billetkøb ude i faktaboksen til højre.

Du har måske set Derren Brown eller David Blaine, der med deres fantastiske demonstrationer af tankelæsning, forudsigelser og meget andet har gået sejrsgangen i TV’et ? I så fald vil du have en god idé om, hvad du kan forvente.

Altandetlige.dk har fået fingrene i to billetter til showet d. 11 maj, som vi giver en heldig vinder. Det eneste du skal gøre er at "like" Mikkel Severin på facebook og skrive en kort kommentar under artiklen her. Vi trækker lod om to billetter fredag d. 20 april.

Har fascinationen af den magiske verden altid været tilstede?
Jeg har altid været meget interesseret i den verden, men min start skyldtes et tilfælde.

For ca. 10 år siden blev jeg ”meget” syg. Jeg fik reaktiv artrit, som en sekundær reaktion på en infektion. Reaktiv artrit er kendetegnet ved springende ledsmerter. Så den dag var jeg pga. smerter ude af stand til at brug min nakke, den næste dag min hånd, den næste dag min arm og så fremdeles. Konsekvensen var, at jeg var ukampdygtig i 1,5 måned – mere eller mindre lænket til en seng. Det var i denne periode, at jeg faldt over nogle gamle bøger, og havde tid til at fordybe mig i emnet.

Har du kunnet bruge noget fra Polit-studiet i forbindelse med mind control?
Både ja og nej. Konkrete teknikker til mind control indeholder studiet jo selvsagt ikke. Derimod er den systematiske og grundige tilgang til tingene kommet mig til gode flere gange. Jeg har imidlertid kunnet bruge mine teknikker inden for mine områder i forbindelse med studiet. Fx er min hukommelse af diverse ligninger og Solow-modeller kodet op i fantasifulde huse, faldefærdige paladser og andre memotekniske foranstaltninger.

Hvordan har det været at drive en egen virksomhed ved siden af politstudiet?
Sjovt og hårdt. Jeg har spredt min tid mellem hhv. studie, venner, kæreste, job, performance. Jeg har bl.a. undervist i ØP B for Claus og arbejdet for Vismændene i DØRS. Ved siden af mine shows har jeg samtidig skulle holde regnskab, stå for PR, sørge for netværk af bookingbureauer og udvikle materiale. Altså har jeg ofte siddet til meget sent og arbejdet. På politstudiet har det resulteret i, at jeg har været selektiv med, hvilke forelæsninger og timer jeg gik til.

Er planen, at du skal leve af det eller har du et ”rigtig” job i tankerne?
Min fremtidige karriere afhænger vel i bund og grund i høj grad af, hvordan de næste 3 måneder udvikler sig. Måske laver jeg en tourné i Danmark? Herudover er jeg blevet tilbudt samarbejde med nogle læger og psykologer i forbindelse med smertelindring via hypnose, og det tror jeg, at jeg kommer til at bruge tid på. Jeg laver også meget hypnoterapi, som jeg mildest talt finder skræmmende interessant. Ellers overvejer jeg juravejen eller at gøre min Cand. Polit færdig til efteråret, hvor jeg mangler et fag og et speciale.

Hvad er din drivkraft bag alle dine shows?
Ved hvert show håber jeg på at give folk en unik oplevelse og ruske lidt op i folk. Få folk til at stille spørgsmål ved deres egne begrænsninger og se de muligheder, de hver især står overfor. Hvad er det egentligt, at folk ønsker at opnå? Hvad er det, som begrænser dem? Hvordan ville´deres liv være, hvis de ikke havde de begrænsninger, som de selv opfatter? Så ud over, at jeg selvfølgelig synes, at det er hamrende sjovt at lave shows, så håber jeg, at folk går derfra med tanker om ting, som de ikke havde overvejet, før de trådte ind af døren.

Hvad kan vi forvente af dit show?
I kan forvente en oplevelse, som I aldrig har fået før, medmindre I har set flere af Derren Browns programmer eller David Blaines street Magic fra New York.

De områder, jeg i tidens løb for alvor har dyrket er bl.a. psykologi, hypnose, suggestioner,
memorisering (hukommelsesteknikker), kropssprog, magic etc. Herudover kommer en lang række teknikker, som er kendt af få mennesker verden over, som jeg bl.a. har stiftet bekendtskab med i Las Vegas, Amsterdam, London, New York og Sydney. Det samlede resultat er så mit Mind Control - eller rettere en kombination af Mind Games & Mind Control.
 
Folk spørger mig ofte efter mine shows, om jeg virkelig kan læse deres tanker, efter de bl.a. har set mig afsløre folks pin-koder, fødselsdage eller andre informationer, de måtte tænke på. Det korte svar er nej. Hvis en person mødte mig på gaden og spurgte mig, hvad vedkommende tænkte på i samme sekund, ville jeg sandsynligvis ikke have en idé. Det jeg gør er at få folk ind i nogle tankebaner, og så se hvor langt jeg kan tage den derfra. Altså er det mig, som kridter banen op. Hvorvidt folk er bevidste om dette, er så en helt anden sag…Bremen teaser 1:


Bremen teaser 2:


Mikkel Severin i Aftenshowet på DR1:7 kommentarer


Jette Eiland

Jette Eiland @ d. 19. april 2012 #1

Tak for god holdundervisning i ØP :)


Kristoffer  Kjær Lomholt

Kristoffer Kjær Lomholt @ d. 19. april 2012 #2

Bedste ØP B lærer man kan forestille sig... fremragende karakterfokuseret undervisning og altid recap af aftenens Paradise Hotel afsnit.. hvad mere kan man forlange?!!


Mikael Olai Milhøj

Mikael Olai Milhøj @ d. 19. april 2012 #3

Skal ikke have billetter, men jeg forstår sgu bedre, hvorfor man kom til timerne, når han bare mind controlede pensum ind i os ;)


Martin Stabell

Martin Stabell @ d. 20. april 2012 #4

Jeg vil derimod gerne vinde billetter samt også takke for god undervisni


Martin Stabell

Martin Stabell @ d. 20. april 2012 #5

ng :)


Mickey Hsu

Mickey Hsu @ d. 20. april 2012 #6

Kan se, at der er en fed rød tråd blandt kommentarerne :)

Vil også sige tak for fed ØP B undervisning - bedste øvelseslærer i længere tid !


Altandetlige.dk - Polit Portal

Altandetlige.dk - Polit Portal @ d. 20. april 2012 #7

Vinderen af de to billetter til showet er fundet!
Den heldige vinder blev Jette Eiland.


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks