Mød Deloitte Consulting i uformelle rammer

Altandetlige.dk - Polit Portal

Overvejer du, om en karriere i konsulentbranchen er noget for dig? Så kom og mød Deloitte Consulting til en aften med god mad, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om livet som konsulent med polit-baggrund.

Måske er du ved at være færdig på studiet og går og overvejer, om dit første job skal være i konsulentverdenen, eller måske går du med tanker om at få dig et studiejob hos et konsulenthus. Uanset hvor du er på studiet og i dine karrieretanker, vil vi gerne invitere dig til en uformel aften, hvor du kan møde konsulenter fra Deloitte Consulting og høre om, hvordan det er at være både færdiguddannet polit og polit-studerende hos os.

Arrangementet er et aftenarrangement hos Gourmandiet på Østerbro. Først skal vi på slagterkursus og lære om udskæringer og kødtyper, og derefter spiser vi en lækker middag. Vi har plads til 20 studerende, så der bliver god mulighed for både at tale med os fra Deloitte Consulting og med de andre studerende.

Konsulentarbejdet i Deloitte Consulting spænder vidt, så vi har plads til mange forskellige profiler. På aftenen vil der være repræsentanter fra CFO Services, der arbejder med finansprocesser i både det private og det offentlige, fra Monitor Deloitte, der arbejder med strategiudvikling, samt fra Government Strategy & Operations, der arbejder med evaluering af politiske tiltag for den offentlige sektor.

Vi glæder os til at se dig!

Hvad
Slagterkurses for polit-studerende med Deloitte Consulting

Hvem
Polit-studerende fra alle årgange kan søge

Dato
Tirsdag den 6. november 2018

Tid
17.00-21.00

Sted
Gourmandiet
Rosenvængets Allé 7A
2100 København

Tilmeding
Ansøg senest onsdag den 31. oktober ved at uploade CV og en kort motiveret tekst via linket herunder. Bemærk, at pladserne er begrænsede, og at du vil få besked kort efter fristen. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulent Amalie Tang Dalsgaard (adalsgaard@deloitte.dk) eller business analyst Sarah Schannong (sschannong@deloitte.dk).

Ansøg her

Tags: #Deloitte  #deloitte consulting 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om