Kom til partneraften med Altandetlige

Helene Østergaard

For anden gang dette forår inviterer Altandetlige til partneraften, hvor det er muligt at møde tre polit-virksomheder. Kom og hør om, hvordan det er at være polit i Nationalbanken, Beskæftigelsesministeriet og hos Damvad Analytics!

Den 9. maj går det løs igen, og Altandetlige vil gerne invitere til partneraften på SOHO, Flæsketorvet 68 1711 København V. 

Som studerende på polit har du mulighed for at deltage i arrangementet, hvor du vil få et indblik i, hvordan det er at arbejde hos Nationalbanken, Beskæftigelsesministeriet og Damvad Analytics.  Du vil møde en medarbejder fra hver virksomhed, og høre om de karrieremuligheder du som polit har hos dem. Efterfølgende vil du komme ud på en workshop for at arbejde på en case stillet af virksomheden, og her er der rig mulighed for et dybere indblik i virksomhedens arbejde. 

Partneraftenens program er således: 

  • 17.30: Indskrivning og lille forfriskning
  • 17.50 til 18.30: En cand.polit fra hver virksomhed holder et kort oplæg om virksomheden og opgaverne på deres arbejdsplads
  • 18.30 til 19.15: Du går ud til én af dine prioriterede workshops for selv at prøve en opgave fra den pågældende virksomher

Billedet er fra et tidligere partnerarrangement

Bemærk, at tilmelding er påkrævet, og du skal være indskrevet på et samfundsfagligt studie for at deltage. 

Når du tilmelder dig, kan du prioritere, hvilken virksomheds workshop du ønsker at deltage i. Der er begrænset antal pladser hos hver partner, så tilmeld dig hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på en plads hos din førsteprioritet.

Tilmelding sker på dette link med følgende oplysninger.

  • Fulde navn
  • Semester på studiet
  • Prioriterede ønsker til workshop

Vi glæder os til at se dig!

Tags: #Nationalbanken  #partneraften  #beskæftigelsesministeriet  #DAMVAD Analytics 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om